Vastag Csaba élőkoncert a Püspöki Palota Udvarán!

Hirdetés


A Püspöki Palota udvarán kerül megrendezésre Vastag Csaba élőzenekaros turnéjának harmadik állomása. Sümeg csak rád vár! Gyere Velem!

Hirdetés

 

Hirdetés


 

Június tizedikén, vasárnap egy igazán különleges állomása lesz a Mr X. élőzenés koncertsorozatának. A koncert előtt az énekes bebizonyítja, hogy nem csak a mikrofonnal, hanem bizony a fakanállal is jól bánik! Ugyanis délután négy órától minden jeggyel rendelkezőnek egy tál ételt fog feltálalni Vastag Csaba és öccse, Tomi, amelyet maguk fognak elkészíteni a helyszínen. Érdekesség még, hogy a székesfehérvári és pécsi állomással ellentétben a srácok most egy szabadtéri színpadon lépnek fel a Fánk zenekar kíséretében. A 120 perces, állóhelyes koncert után egy órás dedikálásra kerül sor, ahol autogramot, közös képeket lehet kérni az énekesektől. A szervezők egy vásárral is készülnek, ahol poszterekkel, naptárakkal, lemezekkel találkozhatnak a vásárlók. Eső esetén a Kisfaludy Sándor Művelődési Házban tartják meg a koncertet, ahol ülőhelyek lesznek (ez esetben érkezési sorrend számít).

 

{youtube width=”560″ height=”340″}http://youtu.be/gsMn5xX_jaY{/youtube}

A belépés 2500 Ft, a 14 év alattiaknak 1250 Ft, az 5 év alattiaknak pedig ingyenes! Budapestről, vidékről érkezők Cseplye Mónikánál (Tel.: 0620-23-88-170. Email: [email protected]), a Sümeg és környékén élők pedig a Kisfaludy Műv.Házban Szerencse Károlyné Évánál (Tel.: 0620-97-28-198) válthatnak jegyet. SIESS, hogy le ne maradj, mert a belépők gyorsan fogynak!


Részletek a Gyere Velem! turné folyamatosan frissülő hivatalos oldalán.

 

 

 

Írta: Hatos Nikolett. 2012.05.29.

Mondd el a véleményed

Kylie Minogue visszatér és ünnepel!

Victoria Beckham megnyitja első üzletét!