Vastag Csabi részegen?

Hirdetés

Hirdetés

Pár napja egy olyan házi videó kering az interneten, amelyben Vastag Csabi és két barátja részegen buliznak.  A legnézettebb videó megosztó portálon egyre népszerűbb a „Vastag Csaba és Gabe a Stereo 2.0-ból tökrészegen!” című felvétel. A Blikk szerint botrányosan dőlt meg Csabi jófiú imázsa, pedig csak fiatal srácként jól érzi magát a felvételen. „A videó évekkel ezelőtt készült, de csak nemrég került nyilvánosságra: Csabinak még hosszú a haja, amit összevissza borzol a fején. A néhány perces felvételen feles pohárral a kezükben imbolyognak, hangosan, káromkodva biztatják egymást, hogy minél több pálinka fogyjon el. „Szevasztok, cigányok!” felkiáltással koccintanak, közben artikulálatlan hangon üvöltenek.”- írja a bulvár újság.


A 30 éves énekes így nyilatkozott a hét évvel ezelőtti felvételről: „Néhány hete hívott fel a cimborám, hogy ellopták a telefonját, de eszembe sem jutott, hogy még benne van a felvétel. Meglepődtem, hogy kikerült az internetre. Láttam a videót, de úgy gondolom, az én életemben is történhet ilyen, a barátaimmal szülinapot ünnepeltünk. Mostanában azonban egyre ritkábban tudok önfeledten bulizni, hiszen rengeteget dolgozom. Remélem, gyerekkori videók nem kerülnek elő rólam, mert ott még ruha sincs rajtam.”

Hirdetés

{youtube width=”560″ height=”349″}xNhVVN-EHSo{/youtube}

Az X-Faktor nyertesét a közönség úgy ismerte meg, hogy vissza fogott, kedves, közvetlen, igazi úriember. Bár a videót elnézve másik oldalát ismerhetjük meg, de ettől függetlenül Csabi ugyanaz marad, akinek megismertük. Egy régi felvétel, ahol önfeledten bulizik, még nem változtat meg semmit. Csabi is csak egy ember, és neki is van hétköznapi élete.


Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.02.23.

Mondd el a véleményed

Csillaggal jutalmazták Jennifer Anistont!

“Freddie is áldását adná rá!” Újra együtt a Queen!