Vastag Tamás Miniatűrben

Hirdetés

Egy tradicionális szórakozóhely, ahol minden este élőzenét hallhatunk. Neve is jelzi, hogy nem egy grandiózus méretű diszkóról lehet szó, ami nem is baj. A Miniatűr Piano talán éppen picinyke mérete miatt ilyen hangulatos és persze nosztalgikus is a csodálatos berendezésnek és dekorációnak köszönhetően.

Hirdetés
DSC_0286
A hangulatos piano bár mindennap várja vendégeit…

Valóban elmondhatom, hogy belépve egy kellemes környezet fogadja az odatévedőt, ahol kicsit kikapcsolódhat mindennap, megállhat, elidőzhet. A piano bár ugyan egy kis budai utcában bújik meg, mégis pár perc alatt megtalálható, a közlekedés szuper – tehát akinek éjszakába nyúlóan van kedve egy kis zenei csemegére, ne aggódjon, kényelmesen hazajut (leteszteltük az éjszaki BKV-t is 🙂 ).

A nyári időszakban állandó zenészek és énekesek mellett sztárvendégeket is hallhatunk időről időre. Csütörtökön az X Faktorból megismert, Fonogram-díjas énekes, Vastag Tamás lépett „színpadra”. A szervezők az esemény leírásában feltűntették, hogy ez különleges este lesz, egy kiváló hanggal és rendkívüli személyiséggel, valamint színvonalas szórakozási lehetőséget kínáltak az érdeklődőknek.

Hirdetés
DSC_0390
A Fonogram-díjas énekes a Miniatűr színpadán

Minőségi dalösszeállítást kaptunk tőle, új dalokkal készült. Demjén Ferenc, Elvis Presley, Frank Sinatra, Máté Péter, Rod Stewart és sok más előadó slágerei mellett saját dalokat is hallgathattunk. Tamás az este folyamán hangja mellett a közvetlenségével varázsolt és a közönséget is igyekezett megénekeltetni, átmozgatni, megtáncoltatni és „megvonatoztatni” (igen, elhangzott a Vonat nem vár című nóta is 🙂 ).

DSC_0450
Vastag Tamás (a háttérben, a zongoránál Somodari Tamás)

Láthatóan a fiatal énekes jól érezte magát ebben a „szerepben”, örömmel teremtett kötetlen kapcsolatot az erre lehetőséget adó környezetben a vendégekkel. Dajka Krisztián (gitár) és Somodari Tamás (zongora) kíséretével ütősen hatott a Depeche Mode Personal Jesusa és Robbie Williams Let me entertain you-ja. Voltak vidám és kevésbé vidám pillanatok is, amikor kicsit elgondolkozhattunk az összekötő mondatok és az ének alatt is. Azt hiszem, egy előadó már nem hiába kelt fel és ment el énekelni, ha akár csak egyetlen embert szólított meg, ha csak két ember érzéseit mozgatta meg. Vastag Tamást nemcsak a színházban, hanem az ilyen önálló estjein is abszolút érdemes megnézni, meghallgatni.

A következő alkalommal Bangó Margitot hallhatjuk a Miniatűr Pianoban nagyzenekari kísérettel. Siessetek, a jegyek már nagyon fogynak! 🙂

2016. július 30. Szombat
Írta: Badicz Adrus
Fotók: Badicz Adrus

Mondd el a véleményed

Nyílt nap Barátok közt!

Kicsikét – új klippel jelentkezett Batánovics Lili