Vastag Tomi klipjében szerepel Gubik Petra! Interjú!

Hirdetés

A napokban jelent meg Vastag Tomi legfrissebb klipje, amelyet a Holnaptól című számához készítettek. A kisfilmben Tomi tesója, Balázs mellett olyan előadók szerepelnek, mint Mészáros Árpád Zsolt, Szomor György, valamint Gubik Petra! A forgatásról a Like formáció bájos énekesnője mesélt nekünk.

Hirdetés

„Békéscsabán voltam éppen, a színházban volt előadásom. Egy gyerekeknek szóló mesedarabban játszottam, amikor egyszer csak csörgött a telefon. Tomika hívott, hogy mit csinálok másnap, és, hogy lenne-e kedvem szerepelni a klipjében. Gyorsan átgondoltam a dolgaimat és szerencsére pont szabad voltam. Aznap nem volt előadásunk, így nagyon megörültem a lehetőségnek! Mondtam, hogy nagyon szívesen vállalom a feladatot! Még sosem voltam klipforgatáson, így nagyon érdekesnek találtam! Akkor még nem tudtam pontosan, hogy mit kell majd csinálnom, de imádom a kihívásokat, és állok eléjük, ha jönnek!” – meséli mosolyogva Gubik Petra. – „Ahogy lejöttem a színpadról: siettem a vasútállomásra és robogtam vissza Budapestre. A forgatás nagyon jókedvűen, és azt hiszem mondhatom: családias hangulatban zajlott. Nagyon élveztem. Nekem maga a dal, amivel Tomi nevezett az Eurovízióra, nagyon tetszett! Egyáltalán nem sablonos, mer énekelni az érzelmeiről és ebből kifolyólag a klip is tele van emberi érzésekkel. Nagyon szeretem az ilyeneket! Én egy kádban szomorkodós, szerelmi csalódást megélő nőcit alakítottam. Imádom az ilyen szerepeket, mert szeretek szenvedni, ez az én perverzióm! Az embernek szüksége van impulzusokra, ebből táplálkozunk.”- tette hozzá az énekesnő, színésznő, aki azt is elárulta, hogy nagyon szurkolt Tomiért a DAL-ban: „Nagyon jó úton halad, és rendben lesz minden!”
Petra és Tomi közös munkáját nem csak a videóban, de a színházban is láthatjátok, ugyanis több darabban is játszanak együtt! Egy biztos, ritkán látni olyan klipet, ahol ennyire harmonizál a képi világ a dal szövegével! Vessetek rá egy pillantást Ti is!

Hirdetés

{youtube}q4ol97Otc_Q{/youtube}

Mondd el a véleményed

ByAlex nem volt biztos benne, hogy neveznie kellene az Eurovízióra

Rami puzzle ruhája elég minire sikeredett