Végleg elcsendesül a Coke Club?!

Hirdetés
Tényleg vége?!

Hirdetés
 
A tegnapi nap folyamán határozatot hozott a Fonyódi Városi Bíróság, melyben kijelenti, este 9 órakor le kell kapcsolni a zenét, ezért kedvenc siófoki szórakozóhelyünk, örökre bezár! Ez lesújtó hír mindenki számára, rossz hír a bulizni vágyó fiataloknak, a turistáknak, a kisvállalkozóknak, családoknak es a dolgozóknak is egyaránt. Ha nincs hol bulizni, nem jön turista, ha nem jön turista, nem lesz bevétel, sem adó, magyarul saját kis városát rombolja ismét a városvezetés. De van még remény! Siófok polgármestere a következőt fogalmazta meg sajtóközleményében; Siófok Város Önkormányzata a megváltozott körülményeknek megfelelően még további egyeztetéseket folytat a céggel, mivel annak az idei évre érvényes szerződése van. A fejleményekről hamarosan tájékoztatást adunk. A Siófokra nyaralást tervező vendégeinket már előre szeretnénk biztosítani arról, hogy programokban nem lesz hiány, ha más formában is, de minőségi szórakozási lehetőségekkel várjuk a hozzánk látogatókat.”
Úgy gondolom, nem szorul kommentálásra az utolsó mondat, haha.. minőségi szórakozási lehetőség, haha. Ami minőségi volt, arról éppen most döntöttetek..
Egyébként tavaly októberben már született egy hasonlóan érdekes döntés, miszerint este 19 órától csak az tartózkodhat a Petőfi sétány területén, aki megváltja az 1000ft-os belépőjegyet. Ha számotokra sem egyértelmű a kettő közötti összefüggés, az valószínűleg azért van, mert a kettő nem csekély mértékben ellentmond egymásnak. Az 1000ft-os belépő szedésével egyértelműen azt fejezik ki, hogy szükség van a pénzre és ezt egy ilyen pénzhajhász hányingerkeltő lehúzással szerzik meg, de azt a szórakozóhelyet, ami évről évre hatalmas iparűzési adóval ajándékozta meg a várost, azt bezárják. Feltehetnénk a kérdést, hogy ezek után ki fog elmenni? Senki? Gondolkodjunk racionálisan. Mi a fenéért utazna le szombaton este Budapestről egy csoport fiatal bulizni Siófokra? Költséges a benzin, illetve a vonat vagy a busz, ráadásul közel sincs a Balaton. Alapjáraton legalább mínusz 2órát veszítünk a csodálatos nyári esténkből. Miután befizettük az 1000ft-os jegyünket az utcára(!), lézengünk egy kicsit, majd szomorúan konstatáljuk, hogy alig páran lézengnek a rosszul klimatizált szórakozóhelyeken. Szóval, srácok, már most kezdjetek el gondolkodni alternatív nyári programokon!
Ezzel a videóval pedig emlékezzünk a tavalyi év legnagyobb bulijaira és mindenki, aki valaha járt a Coke Clubbon kicsit idézze fel az emlékeit, mert gondolom, sok van! 
{youtube width=”560″ height=”349″}vXRDwa7J6y8{/youtube}

 (Én egy kicsit megkönnyeztem a saját pillanataimat, volt jó, volt kevésbé jó, de maradandó volt és imádtam minden egyes percét!)

 

Mondd el a véleményed

Jelölés dömping Vastag Csabánál

Komplex Spirituális alapképzés 2012.04.29 – 2012.05.01.