Klippremier: WolfLex – Végre rájöttem

WolfLex
WolfLex
Hirdetés
WolfLex
WolfLex

Végre rájöttem címmel vadonatúj klippel jelentkezik WolfLex. Az énekessel ennek apropóján ültünk le beszélgetni.Klippremier!

Kinek és milyen gondolatok kíséretében ajánlod a dalt és a klippet?

Számomra nagyon fontos ennek a dalnak az üzenete. Sokáig naiv voltam az életben, jobban hittem másoknak, mint saját magamnak. Ezért nagyon sokszor csalódtam az életben.
Ezt a dalt azoknak ajánlom, akik nem hisznek magukban és nincsenek magukkal megelégedve és inkább mások véleményének befolyásolása alá kerülnek az életben.
Ha egy pici bizonytalanság is van egy adott szituációban, én azt tudom tanácsolni, hogy bízni kell a saját megérzésekben és e szerint kell cselekedni, nem kell mások véleményét mindig követni, hiszen nagyon jól tudjuk, hogy más mindig mindent jól tud. Bízzunk magunkban, fogadjuk el önmagunkat és ne mások véleménye alapján éljünk.

Hirdetés

Milyen volt az alkotói folyamat?

Igazából a karantén helyzet ihlette ezt a dalt. Ebben az időszakban szinte egyedül voltam és nagyon sok mindenre rájöttem. Például arra  is, hogy sajnos sok mindenki kihasznált az életben és nem érdemes mindenkiben bízni. A  legfontosabb az, hogy önmagamban higgyek és fogadjam el azt amilyen és aki vagyok.
Így született meg a dal. A megélt helyzet alapján a szöveget is nagyon könnyen sikerült megírnom, amit Ribár Géza zenei produceremnek továbbítottam, amire egy igazán jó zenei alapot készített nekem. Ezt követték a studiómunkálatok.

Honnan inspirálódtál?

Ez a karantén helyzet engem is felrázott kicsit és átértékeltem magamban, hogy kik azok akikre számíthatok, kik az igazán fontosak.

Milyen volt a forgatás?

A forgatásokon mindig jól érzem magam, hiszen Ribár Józseffel (avagy művésznevén  alias Selecta Joe – Z-vel, aki a videoklipeimet rendezi) dolgozom már a elég régóta, mondhatni a 2. dalom óta, így gördülékeny a munka és nagyon jól megértjük egymást, jó sztorikat tudunk együtt kitalálni.
Szerintem nagyon jól sikerült magát a sztorit összerakni, megvalósítani, nagyszerűen játszottak a szereplők, amit ezúton is szeretnék megköszönni nekik, ilyen profikkal élvezetes volt a közös munka. Nagyon könnyen ment számomra is a játék, mert egy igazán frissen megélt szituációt kellett alakítanom a klipben.

Mondd el a véleményed

Kis Grófo-ék boldogan segítettek

Babits Mihály szerelmes versei