Világsztárok lépnek színpadra az idei Video Music Awards gálán!

Hirdetés


Egy sajtótájékoztató keretein belül fény derült arra, hogy ki(k) lesz(nek) a nagy népszerűségnek örvendő díjátadó házigazdája, fellépői, valamint díjátadói!

Hirdetés

Hirdetés

 

 

A los angelesi Staples Centerben megrendezésre kerülő Video Music Awards gálán a stand-up komikus és színész, Kevin Hart lesz a házigazda. Az est folyamán mutatja be új dalát Pink, Taylor Swift és a Green Day, de színpadra lép majd a tinik kedvence, avagy a One Direction is. És hogy a trófeákat kik fogják átadni? Többek között Miley Cyrus, Wiz Kalifa, Mac Miller, valamint a londoni olimpián aranyérmet szerző amerikai tornászcsapat tagjai!
„Szerintem az teszi olyan népszerűvé a VMA-t, hogy a gálán bármi megtörténhet és hogy a fellépők igazán sokszínűek – mindenki más műfajban legendás, ez az igazi rock and roll életérzés.” – nyilatkozta Pink!

 

Kishazánkban az MTV Hungary csatornáján keresztül figyelhetitek majd az eseményeket szeptember hatodikán, éjjel fél kettes kezdéssel! Két nap múlva pedig szinkronnal ismétli meg a televízió a rendezvényt (szeptember 8–án 18:25-kor). Legyetek résen!
Írta: Hatos Nikolett. 2012.08.25.

Forrás: RedLemon

Mondd el a véleményed

A Reflektorban mesélt új életéről Szinetár Dóra

Gyurcsík Tibi lesérült és beszélni is elfelejtett! (+videó)