Visszatérő kis csillagok

Hirdetés

Szombat este újra műsorára tűzte hazánk egyik legnépszerűbb tehetségkutató műsorát az RTL Klub. Visszatérő tehetségek a Csillag Születik színpadán!
 

Hirdetés

Hirdetés

A Quantum XXL Puzsér Róbertet is lenyűgözte, aki korábban elhatározta: 

nem fogja tovább engedni a táncos jelentkezőket. (Forrás: RTL Klub)


A tegnap este sugárzott első válogatón érdekesebbnél érdekesebb produkciókat bírálhatott el Hernádi Judit, Pokorny Lia, Hajós András és Puzsér Róbert. A klasszikusok előtt tisztelgő énekesek (Vad Szilvia Dzsenifer egy Mary Zsuzsi, Haratik Edina pedig egy Cserháti dallal lépett színpadra) illetve az egyedi koreográfiákkal felvonuló táncos produkciók (a Puzsér Róbertet is meggyőző Quantum XXL, illetve a nagy létszámú, kecskeméti TST Hip-Hop Suli) mellett akadtak igazán egyedi műfajt képviselő jelentkezők is.

Attila a popkirálya előtt tisztelgett. (Forrás: RTL Klub)


Gyulai Attila előadásában a képzőművészet állt a középpontban. A kis csillag egy fekete vásznon dolgozott hosszú percekig, így sokáig azt hihettük, hogy egy újabb hóbortos ürgével hozott össze minket a sors. Azonban amikor Attila aranyszínű csillámokat szórt a lap felé, megpillanthattuk a popkirályának, Michael Jacksonnak az arcmását.  

A pókember magánszáma legvégén felfedte valódi arcát. (Forrás: RTL Klub)


A pókembernek öltözött Illés Renátó pedig a cirkusz világát varázsolta elénk artistaszámával. Akadtak olyan produkciók is, amelyek továbbjutása minden bizonnyal több nézőt is meglepett. Ilyen volt a tizenkilenc esztendős Plazma művésznévre hallgató előadó, aki obszcén szövegű rapdalával hívta fel magára a figyelmet. Plazma egykori kedvesének üzent előadásával. Kíváncsian várjuk, hogy az élőadásban hány sípszót fogunk hallani a fiatal srác jóvoltából.

A visszatérő párost bizonyára nem csak a zsűri női tagjai könnyezték meg. (Forrás: RTL Klub)


A műsor végére egy visszatérő zenés párost kaptunk. A Hernádi Judit kritikájából tanuló, tizenhat esztendős zongorista, Babos Richárd lecserélte egykori társát, így most Dósa Krisztiánnal kiegészülve nyűgözte le a műsor nézőit A duó az United együttes Végső Vallomás című líráját adta elő, ezzel előcsalva a zsűri nő tagjainak könnyeit.

 

Írta: Hatos Nikolett. 2012.03.18.

Mondd el a véleményed

Az igazi ‘Glamour Lady’

Itt a tavasz, de síelni még nem késő!