Weisz Fanni: „Nem szégyellem a másságomat!”

Hirdetés

 

Gyermekotthonban jótékonykodtak a sztárok

 

Hirdetés

A Hűvösvölgyi Gyermekotthonba látogatott Weisz Fanni, Bagi Iván és a Vígszínház művészei: Hegyi Barbara és Csőre Gábor. A hírességek rövid produkciókkal és rengeteg ajándékkal kedveskedtek a gyerekeknek, akik rögtönzött rajzversenyen és Ki mit tud?-on is bizonyíthatták: mindenkiben tehetség rejtőzik.

 

Weisz Fanni sikerének titkát osztotta meg a gyerekekkel, Bagi Iván közkedvelt sztárokat idézett meg, Hegyi Barbara és Csőre Gábor pedig Ki mit tud? versennyel lepte meg a gyermekotthon lakóit. A hírességeket Dr. Kovács Viktória fül-orr-gégész, audiológus főorvos is elkísérte, aki az előadások végén megvizsgálta a lurkókat, és néhány tanáccsal is ellátta őket. A színházjegyek, pólók, kitűzők és egyéb apró ajándékok mellett a sztárok a Wick Pharma GmbH-val karöltve igyekeztek egy kis segítséget nyújtani az otthon lakóinak a náthaszezon átvészeléséhez is.

 

Weisz Fanni a tőle megszokott bájjal köszöntötte a gyermekotthon lakóit. Siketsége miatt ő is sok nehézséget tapasztalt már meg. A szépségkirálynő édesanyja tolmácsolásában, jelnyelven osztotta meg a jelenlévőkkel sikerének titkát.

 

Amikor kicsi voltam, sokszor furcsán néztek rám az emberek, de akkor édesanyám azt mondta, ne foglalkozzak velük, csak higgyem el: egy mosolyért ezret kapok cserébe! Képzeljétek el, igaza lett. Az emberek elkezdtek visszamosolyogni. Azóta nem szégyellem a másságom, hanem el akarom mondani mindenkinek, hogy ennek is vannak előnyei. Például velem nem lehet vitatkozni, mert egyszerűen lekapcsolom a villanyt. Illetve arra is rájöttem, hogy kellő kitartással és akarattal semmi sem lehetetlen” – tanácsolta Fanni mosolyogva.

 

Győzike aratta a legnagyobb sikert, de Szikora Robi és Friderikusz Sándor karaktere is nagy nevetést váltott ki, Bagi Iván improvizációjában. A humorista szerint a gyerekek a leghálásabb közönség, így ő is mindent beleadott az előadásba.

 

Hirdetés

Gyerekek előtt fellépni mindig kicsit nehezebb, ugyanakkor nagyon hálás feladat. Ők köntörfalazás nélkül a szemedbe mondják, ha valami tetszik, de azt is, ha valami nagyon nem. Örülök, hogy megnevettethettem őket, hiszen saját tapasztalatból tudom, milyen nehéz helyzetben vannak” – mondta el a humorista.

 

Hegyi Barbara és Csőre Gábor egy pillanat alatt elvarázsolta a gyerekeket. A két színész közreműködésével a verseny első részében rajztehetségüket bizonyíthatták a vállalkozó kedvű fiatalok, míg a második felvonásban táncoló, versmondó és éneklő kis sztárok születtek. Akik végül a sok hasznos zöld pajzsos ajándéknak köszönhetően könnyedébben vészelhetik át az előttük álló „megfázásos” időszakot.

 

Mondd el a véleményed

Beliczai Balázs rossz viccei

Legyen a göndör haj az új divat!