Witcher 2. évad 3. rész magyar felirattal

Hirdetés

Witcher 2. évad 3. rész magyar felirattal

The Witcher – Vaják 2. évad 3. rész

amerikai kalandsorozat, 2021

Ismertető:

A hétköznapi emberek és mágikus erővel rendelkező lények (tündék, törpök, vámpírok, alakváltók, egyszarvúak) által benépesített világban él Ríviai Geralt: egy bérgyilkos, aki veszedelmes szörnyek kiirtásával/hatástalanításával foglalkozik. Egy nap összeáll egy nagy hatalmú varázslónővel és egy fiatal hercegnővel, hogy együtt küzdjenek meg a démonokkal.

A sorozat főszereplője Ríviai Geralt, akit az a Henry Cavill alakít, aki olyan filmekkel vált híressé, mint a 2011-es “Halhatatlanok” (Immortals), amelyben Mickey Rourke és a Gettómilliomosból megismert Freida Pinto voltak a partnerei.

Az “Az igazság nyomában” (The Cold Light of Day) 2012-ből, amiben Sigourney Weaver és Bruce Willis mellett kapott főszerepet. A nagy áttörést jelentő “Az Acélember” (Man of Steel) 2013-ban, amelyben először öltötte magára Clark Kent / Superman gúnyáját, s amiben Russell Crowe, Kevin Costner, Amy Adams, Laurence Fishburne, Michael Sheen és persze Amy Adams (mint Lois Lane) voltak a partnerei.

Majd 2015-ben Guy Ritchie kérte fel Napoleon Solo szerepére az “Az UNCLE embere” (The Man from U.N.C.L.E.) c. kémfilmben, amiben ellenlábasa, akivel kénytelen összefogni, Armie Hammer, mindkettejük szövetségese pedig a gyönyörű Alicia Vikander volt.

2018-ban helyet kapott a 6. Mission: Impossible – kalandban, amely az “Utóhatás” alcímet kapta, s amelyben Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Ving Rhames és Alec Baldwin mellett alakíthatta az egyik ügynököt.

2. évad 3. rész:

Witcher 2. évad 3. rész magyar felirattal

The post Witcher 2. évad 3. rész magyar felirattal appeared first on Retromuzsika.hu.

Mondd el a véleményed

Vaják 2. évad 3. rész magyarul videa

Komplex kvízkérdések VILLÁMKVÍZ 52. rész