X-faktor 2021 első élő show – nézd meg a teljes műsort!

X-faktor 2021 első élő show – nézd meg a teljes műsort!

X-faktor 2021 első élő show

Négyen búcsúztak az X-Faktortól

Az X-Faktor 10. évadának első élő showjában a székes feladat hatalmas próbatétel elé állította a versenyzőket és a mentorokat. A Beneath My Skin, Imi Plaza, Tóth Roland és a The Palace számára pedig véget ért az X-Faktor.

Látványos és különleges produkciókkal indult el szombat este az X-Faktor 2021 első élő showja. Miller Dávid pedig egy igazán különleges nyitánnyal rukkolt elő, ugyanis a 12 döntős produkcióval közösen adták elő az X-Faktor műsorvezetőjének új dalát. A versenyzők 4 vadonatúj slágerrel is meglepték a nézőket az első élő showban, ugyanis Alee, Paulina, a The Palace és Mardoll a mentoraikkal együtt készített dalokkal léptek színpadra.

A biztos továbbjutóknak fenntartott székekért hatalmas harc folyt, hiszen a mentorok csak arról dönthettek, hogy az ő véleményük szerint kik érdemelnek továbbjutó helyet, de a nézők döntötték el, hogy kik azok, akik ott is maradhattak.

Amikor az összes produkciót bemutatták a versenyzők, a nézők az RTL 24 applikáción és sms-en leadott szavazatainak köszönhetően Paulina, Tabatabai Nejad Flóra, ALEE és Mehringer Marci ültek a továbbjutást jelképező helyeken, ám ezzel a show még nem ért véget. A többi 8 versenyző sorsáról újabb szavazás indult, mert a nézők még 4 versenyzőt továbbjuttathattak a szavazataikkal. Így a továbbjutók táborához még csatlakozhatott Ferenczi Kamilla, Nagy Regina Martina, Mardoll és a The Harmonies.

A Beneath My Skin, Imi Plaza, Tóth Roland és a The Palace, számára pedig véget ért az X-Faktor.

X-faktor 2021 első élő show – nézd meg a teljes adást

The post X-faktor 2021 első élő show – nézd meg a teljes műsort! appeared first on Retromuzsika.hu.

Mondd el a véleményed

Szabó Lőrinc: Melletted

Komplex kvízkérdések VILLÁMKVÍZ 33. rész