Zabkása eperrel.. sok eperrel! Reggelire, vacsorára, fogyókúrához vagy csak úgy!

Hirdetés

Már egy hónapja zabkása – fan vagyok, minden reggelim ebből áll és abszolút a fantáziámra bízom, mikor milyen ízesítést ötlök ki neki.

Eperszezon van, tehát nem mehetünk el a világ második legnagyobb találmánya (a csoki után) mellett csak úgy: éljen az eper!

Epres zabkása

Hirdetés

3 evőkanál – lehetőleg kis szemű, nem durva – zabpehely

1,5 dl tej

1 teáskanál méz

5-7 szem eper negyedelve

Öntsd egy tálba a zabpelyhet, rá a tejet, hagyd picit duzzadni. Melegítsd meg, majd ízesítsd a mézzel. Tetejére mehet az eper és ennyi!

Elképesztően finom, édes, laktató! Fogyókúra mellé tökéletes, nassolni egészséges. Én reggelire szoktam bevágni egy ilyen adagot, de előfordult már, hogy vacsorára A teljes cikkért KLIKK!

Forrás: Petra blogja

Mondd el a véleményed

A szerető is családtag

Időutaztunk a Marianna Boutique-kal