Zenekarral képzeli el jövőjét Kvaka Andi.

Hirdetés

Kiesése után nem csügged Kvaka Andi. Bár az első élőadásban máris búcsúzni kényszerült az X-faktortól, tele van tervekkel. A gyönyörű lány ugyanis zenekarral képzeli el jövőjét! És hogy kinek szurkol a tehetségkutatóban az énekesnő? Rövid interjúnkban kiderül!

Hirdetés

Tetszik neki a modellkedés világa is!
 

Milyen elvárásaid, reményeid voltak az X-faktorral kapcsolatban?      
Fogalmam sincs! A tizenkettőbe bekerülni hitetlen volt. Nem hittem el, csak amikor már a táborban, majd a mentorházban voltam, akkor jöttem rá, hogy mit is csinálok! Hamarosan elkezdődött a pörgés, ami által rájöttem, hogy nagyon élvezek dolgokat. Például elkészültek az első portré képek, és magam is megdöbbentem, hogy miket csinálok a kamerával. (nevet). Papp Timi koreográfustól kaptam egy jó tanácsot, hogy soha nem állhatok úgy ki sehová, hogy nem vagyok ott. Bárhova megyek: igyekszem a maximumot nyújtani!

Hirdetés

Mik a tervek?  
Tervek mindig vannak. Kaptam egy megkeresést egy kiváló zenekartól, és már el is kezdtünk együtt dolgozni. Persze még kell egy kis idő, míg kiforrja magát a közös munka. Saját dalokat írunk. Kiveszem a részem az alkotói dolgokból, ami egy nagy kihívás nekem, de nagyon élvezem! Ez lehet az, amit legközelebb hallhatnak tőlem az emberek. Szeretném, hogy én legyek a dalban, ebben pedig szerencsére: maximálisan segít a zenekar! Érzem, hogy velük nagyon jó lesz együtt dolgozni! A tőlem megszokott rockos vonalat visszük tovább, igyekszünk megújulni. Hozom a jó kedvemet! (nevet)

Mit szeretnél elérni? Mi a cél, az álom?            
Egy hatalmas koncertet ezzel a zenekarral! Sokan lennének ott persze! (nevet) Szeretném, hogy ezek az emberek úgy menjenek el, hogy kaptak tőlem valamit, és nem csalódtak bennem. Úgy indulnak el a koncertről, hogy pontosan tudják: miért szerettek meg engem, amikor ez az egész elkezdődött!

Kinek szurkolsz kiesésed után?              
Antal Timi áll hozzám a legközelebb, hiszen vele voltam egy szobában. Hihetetlen egyéniségnek, zseniális énekesnőnek tartom. Az, amit a hangjával csinál valami elképesztő. Szerintem Magyarországon nagyon kevesen tudják megcsinálni azt, amit ő. Mellette állok, és nagyon szeretném, hogy ő nyerjen! Biztos vagyok benne, hogy a döntőben ott fog állni, és én majd ott csápolhatok neki. (mosolyog) Aki még nagyon szimpatikus az Oláh Gergő. Kiáll a színpadra, mosolyog, élvezi, és minden porcikájából árad a zene. Ha nem lesznek ott a végső fináléban, nem tudom: mit csinálok! (nevet)

Antal Timi győzelméért szorít a lány!

 

Írta: Hatos Niki. 2012.11.02.

Mondd el a véleményed

Álmai színpadán énekel Kullai Timi!

A Világ legszebb zenekarát vezényeli Vastag Csaba!