A GITÁRULKOZÁS 3.DALA – RÉPADAL: „ABSZURD HUMORÚ TRAGIKOMIKUS GYEREKDAL FELNŐTTEKNEK.”

Hirdetés

répadal

Az idén elsőként bemutatott, szívszaggató Elfogy a szó és a poposabb Ülök és várok Rád  után megérkezett a lemez kakukktojása, az abszurd humorú felnőtteknek szóló gyerekdal: a Répadal.

A dalról Zola így nyilatkozott:

Hirdetés

„Viccnek indult. De minden vicc egy kicsit komoly is. Az abszurd humor hatását nem  titkolhatom el – na, nem mintha akarnám – és ebben a dalban volt alkalmam megmutatni a  humor és a tragédia harmóniáját. Meg szájharmonikáját. Mert még az is van benne. Meg  kürtőskalács. Alapvetően egy felnőtteknek szóló, abszurd humorú, tragikomikus gyerekdal,  életről, halálról, ételekről, férfiakról, nőkről… A dalhoz pedig inkább csak egy szimpla „leülök
egy gitárral és eljátszom” videót forgattunk. Mert néha ilyen is kell.”

Zola a videók terjesztéséhez rajongói segítségét szeretné igénybe venni, így a közösségi oldalon a klipek megosztóinak nevét a kampány végén köszönetképpen dalba foglalja  majd, ami jelen állás szerint azt jelenti, hogy egy olyan dalt kell majd elénekelnie, melyben  több száz név szerepel, ami roppant bevállalós ígéret a dalszerző-énekestől!

Jövő év elején pedig jön a további 3 dallal és videóval kiegészült teljes Gitárulkozás  nagylemez, így az album egyik érdekessége lesz, hogy mind a 10 dalhoz találunk majd  videót/klipet Zola YouTube csatornáján. (www.youtube.com/zolaofficialchannel)

Répadal videó:

Ülök és várok Rád klip: https://www.youtube.com/watch?v=kKcmOQQeHTI

Elfogy a szó klip: https://www.youtube.com/watch?v=m5qjPHxZ8G0

[email protected]

www.facebook.com/zolaofficial

www.youtube.com/zolaofficialchannel

Mondd el a véleményed

Pamela Berki tanácsát kérte

Tények Reggel teljes adás, 2014.12.01., hétfő