ZOLA GITÁRULKOZIK: IDÉN 5 DAL ÉS VIDEÓ – ITT A MÁSODIK, „ÜLÖK ÉS VÁROK RÁD” CÍMMEL

Hirdetés

 

zola_akusztik_logo

A New Level Empire dalszerző-frontembere, Zola idén folytatja szóló-akusztikus projektjét. November 17-től 5 héten át minden hétfőn érkezik egy dal, illetve minden dalhoz egy videó is! A projekt különlegessége, hogy 5 egymástól teljesen eltérő témájú és hangulatú, már-már eltérő műfajú dalt mutat meg a dalszerző-énekes a nyilvánosságnak. A dalok többségének alapja akusztikus gitár, de rengeteg Zola által feljátszott hangszer kap szerepet (elektromos gitárok, dobok, tamburin, zongora, vonósok, szájharmonika, stb.) és lesz pár meglepő hangszerelésű dal is!
Az idén elsőként bemutatott, szívszaggató Elfogy a szó után máris megérkezett az Ülök és várok Rád, egy könnyedebb popdal, melyhez Zola megmosolyogtató, humoros hangvételű, szerethető videót forgatott.

Hirdetés

ÜVR2
A dalról Zola így nyilatkozott:
„Az Ülök és várok Rád egy könnyed akusztikus pop-dal. Romantikusan, punkosan. Majdnem 10 éve írtam. Van, hogy egész életünkben várunk valakire. Mint egy randin. Az a pár perc pedig tűnhet egy örökkéválóságnak. A dal karakterét a soha ki nem robbanó lüktetés, a lefogott akusztikus gitár és a folyamatos órakattogás adja. A komolyabb szövegrészeket a klip vicces és gag-szerű képei ellenpontozzák. Ez eddigi életem legviccesebb klipje, bármikor megnézem, az egyes jeleneteken hangosan felnevetek…”
Zola a videók terjesztéséhez rajongói segítségét szeretné igénybe venni, így a közösségi oldalon a klipek megosztóinak nevét a kampány végén köszönetképpen dalba foglalja majd, ami jelen állás szerint azt jelenti, hogy egy olyan dalt kell majd elénekelnie, melyben több száz név szerepel, ami roppant bevállalós ígéret a dalszerző-énekestől!

ÜVR1
Jövő év elején pedig jön a további 3 dallal és videóval kiegészült teljes Gitárulkozás nagylemez, így az album egyik érdekessége lesz, hogy mind a 10 dalhoz találunk majd videót/klipet Zola YouTube csatornáján. (www.youtube.com/zolaofficialchannel)

Ülök és várok Rád klip:

További infó:
Kovács Edina
+36303775560
[email protected]
www.zolaofficial.com
www.facebook.com/zolaofficial
www.youtube.com/zolaofficialchannel

 

Széles L. Gábor
2014.11.27.

Mondd el a véleményed

Karácsony 2014: idén is lesz Fenyő Miklós koncert – jegyek itt

Ünnepi divattippek az adventi időszakra