Zuhanás – új EP-vel jelentkezik hamarosan a Silent Wings

14495466_1764102063849520_8154472575045710650_nZuhanás címmel várhatóan decemberben jelenik meg a Silent Wings budapesti rockzenekar debütáló EP-je. A háromdalos középlemez párkapcsolati témákat jár körbe, azt boncolgatja, hogy milyen élethelyzetek, problémák merülhetnek fel, ha együttélünk valakivel. Az album címadó dala egy se veled, se nélküled fázisban lévő kapcsolatot mutat be.

czg_4713

A fiúk a korong készülésének kulisszái mögé is betekintést engedtek: “Már régóta szerettünk volna készíteni egy hip-hop verzés dalt, amire mindenképpen profikkal akartunk dolgozni. A zenekar frontembere várpalotai, a közös ismerősökön keresztül összebarátkozott a pétfürdői Ecküvel, átküldtük a zenei alapot a refrénnel, ami tetszett neki. Egyeztettük a témát, Eckü bevonta Tkyd-et is a dalba, majd miután elkészültek a szöveggel felvettük a stúdióban és forgattunk egy videóklipet.

czg_4592A banda tagjai azt is elárulták: nagyon nagy élmény volt a közös munka  TKYD-del és Ecküvel. “Vérprofik voltak, és nagyon ráéreztek arra amit a dallal szerettek volna közölni, és ami a legpozitívabb ők is “gyerekükként” kezelik. A stúdiózás és a forgatás a nyár legjobb napjai voltak mindannyiunknak.

czg_4572Ami pedig a dalt illeti, nos, a srácok természetesen folyamatosan azon fáradoznak, hogy minél több emberhez juthasson el legfrissebb szerzeményük. Elmondásuk szerint eddig nagyon jó visszajelzéseket kaptak, s remélik, hogy hamarosan a rádiókban is hallható lesz három új daluk.

Széles L. Gábor
2016.11.05.

Mondd el a véleményed

X-faktor bejelentés! Ő lépett a kizárt énekes helyére

Star Academy – négyen kerültek a fináléba, íme a névsor