12 MESTERKRISTÁLY

Hirdetés
Az emberi lélek fejlődésének olyan időszakát éljük, mikor tömérdek mennyiségű információs és támogatási rendszer vált elérhetővé. Ezek az információs és támogatási rendszerek szükségesek az emberiségnek ahhoz, hogy megértse a mostanában felmerülő lehetőségeit. Ezek a lehetőségek gyakran legelőször élhetők át a Föld spirituális története során, ezalatt a különleges változási ciklus alatt.
A kristályok információ- és energia adóvevők, nagyon erőteljes tudatossággal rendelkeznek, és minden egyes kristályféle felelős az emberek és az általuk képviselt szintek támogatásáért. Ebben nyújt segítséget 12 mesterkristály, hogy támogatásukkal az emberek fejlődhessenek személyes mintáikon keresztül, hogy megtapasztalhassák, amint önmaguk mestereivé válnak.
Hirdetés

AMETISZT
Egy bizonyos tudati folyamatot indít be, hogy az élet meg fog változni.  Az már rajtunk múlik, hogy mennyire gyorsan zajlik le. Erős alapot biztosít, rendezettséghez segít hozzá, visszatalál az Isteni Tervhez. (Numerológia: a 8-as számmal rezonál.)

HEGYIKRISTÁLY

Ez az egyensúly megszerzésével és megtartásával áll összefüggésben. Csak egyensúlyban lehet elindulni a magasabb tudatszint felé. Lelkiismeretre és a félelmekre van hatással, harmónia és egyensúly megteremtése. (Numerológia: a 2-es számmal rezeg együtt.)

TIGRISSZEM
Ki vagyok én, miért vagyok itt? A saját vállalt sorsunkkal rezonál. Az emberiség többségét a rájuk kényszerített társadalmi elvárások kondicionálják és színezik. Elfelejtettük, hogy kik vagyunk. Amint pedig aktívabbá és aktívabbá válunk, szó szerint azt kérdezzük magunktól: Ki vagyok én? Miért vagyok itt? Biztos nem ez az egyetlen ok, amiért idejöttem ?!  (Numerológia: az 1-es számmal rezonál.)

RÓZSAKVARC
A Szívcsakra kristálya. A Családdal, a gyökerekkel kapcsolatos energiákat segíti. Szülők, testvérek, gyermekek és a Társsal való belső kapcsolat kialakítását erősíti. Segítségével a közvetlen családi környezetben rejlő kihívások erősödhetnek. (Numerológia: a 4-es számmal rezonál)

Hirdetés

SZODALIT
A torokcsakra és így a kommunikációt erősítő kristály. Ezáltal megtanulható, hogy azt mondjuk, amit valójában gondolunk, így mutatva példát a gondolatokkal, tettekkel, szavakkal. Ezáltal minden korlátozottság, feltételes szeretet, szegénység-tudatosság energiákat könnyebben hagyhatjuk magunk mögött. (Numerológia: a 3-as számmal rezonál.)

CITRIN
A napfonatcsakrához és a felsőbb én energiájához kapcsolódik. Ez a kristály megmutatja számunkra, hogy hol adtuk át a hatalmat az EGO-nak, az alsóbb lélekszintű erőknek. Ezáltal újra lehet egyesíteni a teljes Ember-erőt, egyensúlyt kialakítva az életben, egységben élve a női és férfi energiákban. (Numerológia: a 6-os számmal rezonál.)

LABRADORIT
Segíti az imaginációs képességeket – egyfajta varázserő, amellyel az ember beléphet a csodák világába. Így lehet a magasabb tudatosság szintjére csatlakozni. (Numerológia: a 9-es számmal rezonál.)

PIRIT
A Napfonat csakrával áll összeköttetésben, érzelmi alapok átvizsgálásában segít, az önmegbecsülés, saját magunk tiszteletében. Ha nehézségekkel találkozunk, akkor ezzel a kristállyal kell dolgozni. (Numerológia: a 8-as számmal rezonál.)

SZUGILIT

Döntés a szeretet és a félelem, a tudás és tudatlanság, a bölcsesség és a tagadás között, így igen nagy kihívásokkal szembesít. Megmutatja, hogy nincs többé „szürke” terület, követed-e a gyógyulás ösvényét? (Numerológia: a 4-es számmal rezonál.)

RODOKROZIT
Ez az apával való kapcsolódással áll összefüggésben. Az ősöktől, az apától hozott hiedelemrendszerek genetikailag belénk vannak kódolva, a gyermekkor és a családi minták átvizsgálásában segít. (Numerológia: a 1-es számmal rezonál.)

CHAROIT
 A kitartást és az isteni célok keresését erősíti. Az elszánt keresés beindít egy automatikus tapasztalati láncreakciót, amely megmutatja, hogy mi az, ami szolgálja az életünket és mi az,
ami nem. Önmagunk mesterévé válásának útján beismerjük és felismerjük, hogy mi az, ami nem szolgál bennünket, mi az, amitől félünk, mi az, ami a részünk valóban.

TEJKVARC
Idejöttünk, hogy befejezzük ciklusainkat; bármikor szembesülhetünk egy életünket megváltoztató tapasztalattal, az úgynevezett keresztutakkal. Itt lép be a lélek, ez az, ahol a szellem átveszi a kezdeményezést, azaz a végzet vagy sors elvisz minket oda, ahol lennünk kell.  (Numerológia: a 4-es számmal rezonál.)

Mondd el a véleményed

Nemzetközi karrier kapujában a Desperado!

Nem engedték be az edzőterembe a Hip Hop Boyz énekesét.