Nem engedték be az edzőterembe a Hip Hop Boyz énekesét.

Hirdetés

 

O.G. Duck, avagy Kalocsai Krisztián immáron 20 esztendeje rendszeres látogatója különböző edzőtermeknek. A minap azonban nem engedték be egy fitneszterembe.

Hirdetés

 A Hip Hop Boyz énekese gyermekkorában karatézott, így mindig is fontos szerepet töltött be életében a sport. 1992 óta folyamatosan látogatja a különböző edzőtermeket, két esztendeje pedig komolyabban is foglalkozik a testépítéssel: „Versenyszerűen 2 éve test építek. Első versenyem a tavaszi idény volt idén, ahol ötödik lettem. A Vida fitnesz versenyzője vagyok, de hétvégenként el szoktam járni idegen termekbe is, a változatosság miatt.” – kezdi Krisztián. „A minap az Újpalotai Fitneszt akartam kipróbálni, de kiderült, hogy zártkörű klub, egyébként járnak oda ismerőseim, sporttársaim. Megpróbáltam felhívni a tulajdonost, de ő sem engedett be, ki kellett töltenem egy regisztrációs papírt. Ezzel még nem is lett volna gond, de csak egyfajta elbírálás után, a következő héten értesítettek volna, hogy megkapom-e a tagságot, szóval aznap tuti nem edzhettem ott.”
Krisztián ebben az idényben is több versenyben próbálja ki magát, mint például a román Pro Nutrition Grand Prix-ben, a Bodysport Kupában, a Superbody-ban, vagy a NAC Universum-on, utóbbin párosban is indul. Bízunk benne, hogy a jövőben zökkenő mentesebben edzhet, hogy tökéletesen felkészülhessen a megmérettetésekre! Szurkolunk a jó helyezésekért!

 

Hirdetés

 

Írta: Hatos Nikolett. 2012.09.05.

Mondd el a véleményed

12 MESTERKRISTÁLY

Nelly Furtadoval beszélget Garami Gábor!