A bosszú csapdájában 3. évad 76. rész tartalom

Hirdetés

A bosszú csapdájában 3. évad 76. rész tartalom .

A bosszú csapdájában (12)
(Hercai) (2020)
török telenovella sorozat (40′)
Rendező: Baris Yös
Szereplők: Akin Akinözü, Ebru Sahin, Gülçin Santircioglu, Ilay Erkök, Macit Sonkan

3. évad,  76. rész (220. rész)

Hirdetés

Reyyan eltitkolja állapotát Miran elől. Sükran meglátogatja a családot. Dilsah kezet akar emelni Reyyanra, amiért ki akarja békíteni Miran-t és Azizét, de Miran megállítja. Yaren bevallja az anyjának, hogy csak kitalálta a terhességet, de Füsun megakarja vizsgáltatni egy szülésznővel.

A sorozatról

A bosszú csapdájában (eredeti címe: Hercai) egy török drámasorozat, amelynek Akın Akınözü és Ebru Şahin a két főszereplője. A sorozatot Törökországban 2019-ben mutatták be. Magyarországon a TV2 hozta forgalomba 2020-ban.

Történet

Reyyan egy gyönyörű, fiatal lány, aki egy jómódú családban él. A család azonban nem fogadja be, hiszen törvénytelen gyermek és a szigorú elvárásoknak nem tud és nem is akar megfelelni. Egy napon, amikor ismét tilosban jár, találkozik egy jóképű férfival, Mirannal, akit a család jól ismer.

Miran megkéri Reyyan kezét, viszont a családfő, Nasuh nem engedi, hogy a család szégyene feleségül menjen a sikeres üzletemberhez, ezért a másik unokáját, Yarent akarja hozzá adni, aki már régóta szerelmes a férfiba…

A bosszú csapdájában epizódlista

The post A bosszú csapdájában 3. évad 76. rész tartalom appeared first on Retromuzsika.hu.

Mondd el a véleményed

Napsugár Anna Csók csókcsók olyan édes csók klip premierje

A bosszú csapdájában 3. évad 77. rész tartalom