Napsugár Anna Csók csókcsók olyan édes csók klip premierje

Hirdetés

A 2021 MISS NATURAL BEAUTY SZÉPSÉGKIRÁLYNŐ

Napsugár Anna 46 éves szakvizsgázott plus size modell, Budapesti siket és mozgássérült, dalszövegíró, fotóriporter, jeltáncművészeti ág megteremtője, Margitos amatőr színész többszörösen nyertes szavaló, 20 éve a MEOSZ adminisztrátora. Hivatalos Jeltáncművészeti ág született Magyarországon, amit Anna 32 éve épít, azóta fejleszti ezt a képességet, ami mára egy új szórakoztató művészeti ággá nőtte ki magát. A Csók csókcsók olyan édes csók című klip debutál2021 szeptember 12-én szentVasárnap, amit Anna a 11-ik házassági évfordulóra írt verset férjének,a tehetséges Kóti Norbert zeneszerző zenésítette meg, ami hallható a 2021 Őszi Sztárlimonádé CD mellékleten.

Hirdetés

– 2020-banmelyik dalodra a legbüszkébb?

– Sebestyén Katjával a Miss Molett fotomodell Divatbemutató dalra vagyok a legbüszkébb majd később a közös klipre. Ugyanis ebben a dalban és klipben lebontjuk a falakat, amiket ma is érzékelünk ha fogyatékossággal élünk, vagy ha túl teltek vagyunk.  A közös dalunk rákerült a Sztárlimonádé Pinceparty Tomi CD mellékletre,ami nagy siker lett, 2021 augusztusban ARANYLEMEZES lett. További közös együttműködést tervezünk egy újabb duó dal elkészítését és a közös dalainkkal további fellépéseket. Számomra csoda volt Katjaval az első találkozás, mert sokan említették nekem, amikor Katja a Sztárban Sztárban majdnem győztes lett, hogy én énekeltem-e a tv2 műsorban mert láttunk. Ezek után megnéztem a műsort az ő kedvéért és kiderült olyan hosszú hajú mint én, olyan csoda szeretettel teli lélek mint én, és csodásan énekel de ő profi, mert több nyelven is beszél, én csak magyarul és jelnyelven. Ezután a felfedezések után felkértem énekelje el velem duóban a Molettidalom amit én írtam a dalszöveget Kaszás Péter zeneszerelte a dalt, amire azonnal igent mondott és az első feléneklési stúdiós találkozásunkkor döbbentünk rá, olyan mintha ikrek lennénk. Azóta is gyümölcsöziik a barátságunk közös csoda klipünk született Kaszás Bence munkájából, felléptünk a dallal nagy sikerrel, írt a 2.ik Nemzetközi jeltánc pályázatra 1 verset amiben 2 helyezést ért el a jeltáncról, a TRIMEDIO TV műsorban is felléptünk ami hamarosan bemutatásra kerül a Zenebutikban és átvettük első közös Aranylemezünket. Izgalommal várom a további projektjeinket,  álmom vele Oroszországban fellépni,miközben ő énekel én jeltáncolom a dalt.

 

-2021 II. Stíluskirálynő Választáson te lettél a 2021 MISS NATURAL BEAUTY Szépségkirálynője mit jelentett számodra a verseny és az eredmény?

  • Gyermekkorom óta nagy álmom volt, hogy egyszer igazi királynő lehessek. Lakatos Márk TV műsorában már elnyertem életemben a SHOPPING KIRÁYNŐ címet, de idén döntős szépségkirálynő jelöltvoltam sokadszorraa 2021 2. Stíluskirálynő versenyen, amely júliusban került megrendezésre. Nagy boldogságomra én lettem a 210 MISS NATURAL BEUTY SZÉPSÉGKIRÁLYNŐ. A MissNaturalBeauty koronát példaképem Zámbó Árpi tette a fejemre a koronát, neki köszönhetem, hogy kétszer felléphettem jeltánccal Zámbó Jimmy csodálatos dalával a Zámbó Jimmy Díjátadó Esteken nagyon szereetm az egész Zámbó családot. Köszönöm Kovács Zsuzsának és Lakatos Juditnak, amióta szervezik rendezvényeiket, hogy minden gátlás nélkül azonnal befogadtak, siket mozgássérült telt hölgyként, kb.8-ik éve mióta a MISS DÖGÖS és DUNDI Szépségkirálynő rendezvényeken Döntős jelöltként több alkalommal és plussize modellként a Divatbemutatókon is részt vehettem. Óvják és szeretettel egyengetik a szépség jelöltek útjait lehetőségeket adnak nekik.

Hirdetés

2021 nyarán még 2 Aranylemezt és 1 platina lemezt is szereztél melyik dalokról, ki írta, mit jelent ez a három elismerés a közönségtől számodra?

  • Legfontosabb küldetésem: hogy együtt döntsük le a falakat a jeltánc útján, amelyeket pár egészséges és fogyatékossággal élő sorstársaim maguk köré építettek, hogy ők is kitörhessenek a bezártság, a magányosság birodalmából! Számos Országos táncversenyeken és Kultúrális Fesztiválokon első helyen és különdíjjal végeztem a Soha ne mondd,hogy soha dalommal színpadi látványtánccal jeltánccal .

A Soha ne mondd, hogy soha dalom ismét Aranylemezes lett egy újabb zenei CD válogatáson ez az a dalom,

Legnagyobb elismerése a dalnak amikor Pazzagli Ágnes freestyle kerekesszékes verseny táncossal, duóban léptünk fel a Tatabányai és a BalatonfüzfőiMs-ek Kultúrális Fesztiválján ahonnan Országos Különdíjjal és első hellyel jöttünk haza.A Zenebutik BAKELIT FESZTIVÁL Radics Márk énekes, újságíró főszerkesztő műsorában már bemutatták nagy sikerrel 3 hete a legsikeresebb dalom én énekhangommal, amit már több sztár énekes énekelt már el a Soha ne mondd, hogy soha dalt.Miller Zoltán énekes színművész volt az első, aki igent mondott a dal meghallgatása után olyan lélekre ható volt és Kaszás Péter stúdiójában énekelte fel, a Soha ne mondd, hogy soha dalt, ahol egykor Máté Péter is énekelt, csoda érzések kavarogtak bennünk a klip is ott készült el és még két országos helyszínen dj, Dominiqueszereplésével.DianeKolin mozgássérült énekes, para sportoló egy nemzetközi rendezvény keretén belül megismerte, zenei munkásságomra azonnal igent mondott a Soha ne mondd, hogy soha dal eléneklésre és saját történetében klipre vitte, egy Soha példa a klipből: kiugrik a helikopterből és földre érkezik, majd úszik.DanielaIvanova a csodálatos hangú kerekes székes énekesnő azonnal igent mondott a Mozdulj jótékonyságú divatbemutatón, hogy felénekli dalt, majd ledöntötte a falakat a klipben és fejben, igen is lehet szerelem ép és mozgássérült között.László Attila névnapomra felénekelte ajándékba a Soha ne mondd, hogy soha dalt, a legszebb ajándék volt, majd véle megszületett a klip, aminek én voltam a rendezője hasonlóan a Daniellához. Pitti Katalin Liszt Ferenc díjas opera énekesnő7 éve ének tanárom, együtt is lépünk fel, számára nagyon fontos volt ez a dal, mert sokszor ő is szembesült a Soha nem feladással életében, majd megszületett hatalmas szeretettel a közös klipünk Kaszás Péter – Napsugár Anna közös szerzeményből, amit a Kékmadár stúdióban énekeltünk fel és Kaszás Bence sztár fotós készített el. Elsőként több templomban is előadtuk már a Soha ne mondd, hogy soha dalt így nagyon megszerette Pitti Katalin és elvállalta, hogy klip szülessen belőle, mert az ő élete is hasonló volt.

  • Gyermekkorom óta imádok főzni, új ízvilágokat becsempészni abba, amit főzök. Édesapám, Horváth Zoltán nagy vendéglátós és DJ volt, de sajnos már nincs velünk, aranydíj-nyertes kuktaként mosolyog ránk, és angyalként vigyáz rám, sokszor érzem jelzéseit. Édesanyám ugyanakkor csodás magyaros ételeket készít, így volt kitől tanulnom. Húsz éven keresztül hétvégenként a lovasberényi telken alkottunk a Velencei-tóból kifogott halból vagy a kertben termesztett zöldségekből. Úgy vélem, a finom étel fejleszti a figyelem tartósságát, a vizuális és a verbális emlékezőkészséget, serkenti az észlelési folyamatokat, a hallást és a látást, emellett szerepet játszik a gondolatritmusok kialakulásában. Rengeteget segít a nyugodt környezetünk megteremtésében, az egészséges életmódunk kialakításában és munkánk fejlesztésében. Nagyon fontos volt, hogy a Tűzpiros paprika saját dalommal megmutassam a világnak, mit jelent nekem ez a fűszer. A paprika a Napsugár konyha ízvilág és a díszítések számára a második legfontosabb alapanyaga, anélkül nincs magyaros étel. Ezenfelül fájdalom és lélekcsillapító hatásai is bizonyítottak. Megálmodtam a jeltánc bajnokoknaka paprika ruha kollekciót a Tűzpiros paprika dalomhoz, majd ritmikus lélekre ható igazi akadálymentes klipet készítettünk. A dal azóta Aranylemezes idén Platina lemezes lett a TRIMEDIO albumain. Történelmi zenei művészeti pillanatok ezek az életemben, ugyanis az első siket énekes vagyok, akinek 3.aranylemeze és platina lemeze va saját dalszerzeményeiből Magyarországon.

Mi a következő fellépése a Napsugár Fashion divatbemutatói munkásságodnak ?

  • Gyermekkorom óta saját ruháimat tervezem és édesanyám megvarrja a mai napig a fellépő és hétköznapi ruháimat, kabátomat, táskámat is. Legsikeresebb divatbemutatóm a Relatív Szépség divatbemutató volt, ahol 8 Napsugár Fashion ruhám került bemutatásra majd 2 dallal, jeltánccal léptünk fel. Ez életem legnagyobb elismerése volt a divat munkásságom terén.Először 25 éve léptem plus size modellként kifutóra, majd levizsgáztam plus size modellszakmából is. 10 éve a Mozdulj, Közhasznú egyesület rendezésében divatbemutatókon veszek részt fellépőként, segítő szervezőként idén is nagy szeretettel várom a DUNA PALOTÁBAN rendezendő MOZDULJ Jótékonysági Divatbemutatót, ahol lehetőséget kapok Napsugár Fashion új ruha kollekcióm bemutatására, hétköznapi Hősök és Sztárok közt és több Divattervezői bemutató közti felsorakozásában. Nagyon remélem, hogy nem tör be az újabb járvány és megtartható lesz a rendezvény, mert sokat készültem.

 

  • Miben vagy most a legnagyobb hátrányban?
  • Legnagyobb nehézségem, hogy kevés a pénz keretem, a zenei és versi munkásságom kiszélesítésére, cd és könyv újra gyártására, hogy eljuthasson minden faluba városba ahova én nem jutok el. Televízióban való bemutatása klipjeimnek még hatalmas kihívás számomra kapcsolatok nélkül. Másik legnagyobb hétköznapi akadályom a lakásom akadálymentessé tétele, anyagi forrás hiánya miatt, mert én is férjem is mozgássérültek vagyunk. Magamat is mert többször a halál árnyékában álltam betegségemmel, és beteg férjemet is meggyógyítani, hogy még 30 évig szerelemben ragyoghassunk.

  • Melyik a legutóbbi dal amit írtál és mit üzensz vele a kedves olvasóknak?
  • A Csók csókcsók olyan édes csók című klip debutálitt a DIVATIKON.HU oldalon ma szeptember 12-én szent Vasárnap, amit Anna a 11-ik házassági évfordulóra írt verset férjének, amit a tehetséges Kóti Norbert zeneszerző zenésített meg, ami hallható a 2021 Őszi Sztárlimonádé CD mellékleten is.
  • Fogadja nagy szeretettel minden szerelemre vágyó, vagy már szerelemben varázslódó szerelmeseinek a Csókos klipet amit Kaszás Bence készített.
  • Kívánom hogy karácsonyig mindenki csókos ölelésben ülhessen a karácsonyfa szerelmi tüzében.

 

A klip:

 

Szeretettel:

Scharek János György

Fotók:

Budapest Eye Joseph Falcon

Kaszás Bence

Mondd el a véleményed

Keresztanyu 2. évad 26. rész online

A bosszú csapdájában 3. évad 76. rész tartalom