A Glamour jelöltjei az egyéniség szülte sármra voksolnak

Hirdetés


Trokán Nórát, Tatár Csillát, Wolf Katit és Iszak Esztert más és más férfitípus képes levenni lábáról. Az ízlésük bár különbözik, sárm tekintetében egyetértenek abban, hogy a belső kisugárzás nyom a legtöbbet a latban. Ráadásul a Glamour férfijelöltjei közül is megvannak személyes kedvenceik.

„Szeretnék pártatlan maradni a jelöltek tekintetében, ugyanannyira tartom esélyesnek mindnyájukat. Ránézésre nehéz is lenne számomra a döntés, mert úgy vélem a valódi sárm belülről fakad. Ez pedig a képek mögé tekintve bármelyikükben lakozhat.” – vélekedik a Glamour díjára esélyes sármőrökről Trokán Nóra. - „A férfias kisugárzást és a vonzó személyiséget tartom a legmeghatározóbbnak. Humor nélkül pedig szóba sem jöhet nálam az illető. Ez mind teljesülhet, ha egy férfiban meg van a belső harmónia. Egy kevésbé megnyerő belső pár pillanat alatt lerombol egy vonzó külsőt.  Gondoljuk csak Sean Pennre, vagy Ryan Goslingra, nem a klasszikus értelemben vett ideál típusok, mégis lehengerlő a férfiasságuk.” – teszi hozzá a színésznő.

Hirdetés

„Nekem két választottam is van. Kucsera Gábor a sportossága miatt, mindig is vonzónak tartottam ezt egy férfiban. Solti Ádámot pedig még az X-Faktor kapcsán ismerem, nagyon megkedveltem, ráadásul remekül táncol, ami nekem szintén nagyon megnyerő tud lenni.” – nyilatkozik a legsármosabb kategória jelöltjeiről Wolf Kati. - „A stílus rendkívül fontos, és persze humorérzék nélkül nem férfi egy férfi. Legyen okos, érzelmi intelligencia terén is, és ápolt. Külsőre egyébként a kevésbé vékony alkatúak tetszenek.” – mesél az énekesnő, számára mi teremti meg a sármot.

Hirdetés

„Én a voksomat mindenképpen Száraz Dénes mellett raknám le. Munkám során is többször találkoztam már vele, és rendkívül szimpatikusnak találom. Azonban én nagyban kötöm a Jóban Rosszban-béli karakteréhez is ezt a pozitív képet, ha unszimpatikus figurát alakítana, lehet, hogy egészen más véleménnyel lennék róla.” –foglal állást Tatár Csilla. - „Egészen óvodás korom óta a szőke fiúk tetszettek, erre igazán a férjem hívta fel a figyelmem. A szépfiúkat, modelleket sosem tartottam igazán vonzónak, ahogyan a rosszfiú alkatúakat sem. Egy apró hibától sokkal izgalmasabb számomra egy férfi.” – vall színt egyéni ízléséről a népszerű műsorvezető.

„Talán Solti Ádám az, akit a legesélyesebbnek tartok, hiszen igazi lányok-kedvence típus. Meglehetősen népszerű mióta a tv képernyőjén is felbukkant, emellett pedig énektudása is kiemelkedő, gondolva itt az X-Faktorra.” – mondja esélyt latolgatva Iszak Eszti. - „Nekem mindig is a sötéthajú, barnaszemű fiúk voltak a zsánereim. Ez mai napig igaz, de rá kellett jönnöm, hogy a legmérvadóbb, hogy a belső rezgésével le tudjon venni a lábamról és nem utolsó sorban legyen rendkívül figyelmes.” – teszi hozzá a műsorvezető kategória jelöltje.

 

 

A harminc Women of the Year díjra esélyes jelöltre március 12-ig lehet voksolni a www.glamouronline.hu oldalon, ahol a szavazók között értékes nyereményeket sorsolnak ki.

 

GLAMOUR Women of the Year 2012

 

A legjobb divattervező:

Abodi Dóra

ANNNAEVA (Hachbold Anna és Kárpáti Éva)

Nanushka

Tóth Bori

Vágó Réka

 

A legjobb modell:

Axente Vanessa

Demmer Erika

Fórizs Adina

Palvin Barbara

Srej Zsófi

 

A legjobb színésznő:

Balla Eszter

Peller Anna

Pokorny Lia

Polyák Lilla

Trokán Nóra

 

A legjobb énekesnő:

Fábián Juli

Janicsák Veca

Kozma Orsi

Németh Juci

Wolf Kati

 

A legjobb műsorvezető:

D. Tóth Krisztina

Iszak Eszter

Kiss Orsi

Tatár Csilla

Veiszer Alinda

 

A legsármosabb férfi:

Kucsera Gábor

Nagy Sándor

Solti Ádám

Száraz Dénes

Tóth András (Use)

Forrás: RedLemon

 

Mondd el a véleményed

Divatikon Girls: Clarissa kedvencei

Divatikon Girls: Nikkk kedvencei