Divatikon Girls: Nikkk kedvencei

Hirdetés


A nőnapi kavalkádban nem feledkezhetünk meg a Divatikon Team hölgyeiről sem, most Ők fognak megnyilatkozni. Sorozatunk második részében Nikkk prezentálja legkedveltebb ismert arcait.

Nem szeretem a rajongó szót, az én elmémben ez amolyan lealacsonyító képzőként él. Szívesebben használom a közönség fogalmát. Sosem tartoztam a visongó, „úristen rám nézett”, aláírást gyűjtő, falaimat poszterekkel kitapétázó lányok közé. Persze azért számomra is akad egy-két olyan ember, más szóval: híresség, akiknek a neve hallatán bizony felkapom a fejem, és elmosolyodom. Mert szeretem őket!

Hirdetés

Kaszás Bence legfrissebb fotói az X-faktor első szériájának győzteséről.

 

A férfiak terén Vastag Csaba nevét tudom elsőként megemlíteni. Tehetségére a Popdaráló idején figyeltem fel, és bár szinte mindegyik vokalistát zseniálisnak találtam, számomra Csabi kitűnt közülük. Nem csak egy hangot fedeztem fel benne, hanem egy remek embert, egy nagy gyereket, óriási szívvel, hatalmas lélekkel, színpadra termettséggel. A X-faktorban természetesen érte szorítottam, és bizony hangokba lettem zárva, amikor Sebestyén Balázs a finálé estéjén azt mondta: „… aki kiérdemelte a műsor fődíját… – éveknek tűnő hatásszünet, ami egyet jelentett egy infarktussal – azt az embert úgy hívják, hogy Vastag Csaba.” Koncertjein biztosan elfelejtetted a szürkehétköznapok okozta problémákat, és egyszerűen csak élvezed a most Pillanatát! No meg a zenét! Benne megvan az X-faktor!

Utolsó mérkőzések mind a klubban, mind a válogatottban.
 

Bizonyára sok lány érzett már hozzám hasonlóan, amikor tinédzserkoromban gyűlöltem, hogy apu elkapcsolja a tévét kedvenc zenecsatornámról, hogy ő labdarúgást nézhessen. Aztán a 2006-os Világ Bajnokságon leültem a tévé elé, hogy megfejtsem, miért jó ez a szurkolósdi. Az első mérkőzésemen a Portugál Válogatott játszott, amelyből rögtön kiszúrtam az akkor már pályafutása végén járó (avagy lasztit kergető) Luis Figo-t. Azóta egyetlen Portugál meccset nem hagytam ki (bár Luis már visszavonult), sőt hatalmas szerelembe estem utolsó klubjával, az olasz Internazionale-val is. Nekem megadatott az, ami kishazánkban talán kevés embernek: személyesen találkozhattam az aranylabdás középpályással. Az interjúkban távolságtartó Figo a valóságban egy kedves, közvetlen, hihetetlen mód szeretnivaló emberke. Vele kivételt tettem a dedikálást illetően: aláírattam mezemet, amit azóta nagy kincsként őrzök.

Hirdetés

J.LO Pitbullt is feltüzelte a Music Awardson.

A hölgyek sorából egy dívát tudok kiemelni: Jennifer Lopezt.  Helytáll énekesnőként, színésznőként, táncosként, divattervezőként és producerként. Nagybetűs Nő, aki, ha felhúz egy farmert, egy sima fehér pólóval, akkor is dögös. Imádom pimasz húzásait. Emlékezzetek csak vissza a novemberi Music Awardsos fellépésére, amikor tökéletes táncával „nyűgözte le” Pitbullt, ezzel némiképp bosszút rázva csalfa ex-férjének, Mark Anthony-nak. Ez a produkciója egyébként alátámasztja első állításom vele kapcsolatban. Ugyanis a dal alatt eljátszotta, hogy elcsuklik a hangja, és elfelejtette a szám szövegét, ezzel némi fricskát adva a színészi képességét firtató nézőknek is. Amikor a szám valóban megszólalt, egy lélegzetállító énekesnőt hallhattunk. A ruha pedig tökéletesen illet az előadáshoz. Egy szó: ŐRÜLET!

Írta: Hatos Nikolett. 2012.03.09.

Mondd el a véleményed

A Glamour jelöltjei az egyéniség szülte sármra voksolnak

Premierfilmek a nőnapi hétvégén