A Glamour sármos pasijai vallanak nőideáljaikról

Hirdetés

 

A Glamour Women of the Year legsármosabb férfi jelöltjei elárulták, mi miatt figyelnek fel egy nőre, és mi lobbantja őket szerelemre. Száraz Dénes, Nagy Sándor, Tóth András, Solti Ádám és Kucsera Gábor száll idén versenybe azért, hogy elnyerjék a Glamour olvasók kegyeit. A Women of the Year évről évre nem csak hazánk híres hölgyeit, hanem az urakat is megméretteti a legsármosabb pasi kategóriában.


Hirdetés

   

Mi fogja meg hazánk legjobb pasijait egy hölgyben? Legyen csinos, okos, talpraesett, vagy elég egy pillantás, hogy feléledjen a szikra? Nagy Sándor, Száraz Dénes és Kucsera Gábor elárulták, számukra milyen a tökéletes nő.

 

„Minden színész, előadó, vagy énekes életében nagyon fontos a külső megjelenés, a jó fizikai kondíció mind a munkabírás szempontjából, mind pedig azért, mert a néző első benyomása is ebből fakad. Szerintem ennél már csak a belső értékek fontosabbak, mert belbecs nélkül mit sem ér a külcsín!” – mondta Nagy Sanyi. – „Egy nőben először természetesen a szemeit nézem meg. Nekem azok a hölgyek tetszenek, akikben van spiritusz, akik valamiért érdekesek, és ez nem egy külső jegy, sokkal inkább a belső kisugárzástól függ.” – tette hozzá a Madách Színház művésze.


 

A Jóban Rosszban sármos Tamás atyája például az ösztönökben hisz.

 

Nekem mindegy, hogy egy nő vékony vagy telt, rövid a haja vagy hosszú. Elég egy pillantás, egy mosoly, egy illat, én az ösztönökben hiszek. Ha megvan az a szikra, a vonzalom, akkor kár az érzéseket elfojtani, aminek kell, úgyis megtörténik két ember között.” – árulta el a TV2 sorozatának Tamás atyáját alakító Száraz Dénes. Kucsera Gábor kajakozó így fogalmazott „Álmaim nője, a párom.”  

Hirdetés

 
A legsármosabb férfiakra és a GLAMOUR Women of the Year további jelöltjeire március 12-ig lehet voksolni a
www.glamouronline.hu oldalon, ahol a szavazók között értékes nyereményeket sorsolnak ki.


                                                                                                                             Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.01.13.  

Mondd el a véleményed

L.L. Junior munkába menekül

Kökény Attila Bencsik Tamarával erősít