L.L. Junior munkába menekül

Hirdetés

 

Munkával zárta a tavalyi évet, és munkával kezdte az új esztendőt is. L.L. Junior az ünnepek alatt sem tétlenkedett: „Munkamániás vagyok, és dolgoztam karácsonykor és szilveszterkor is”. Rengeteg fellépése volt az elmúlt évben, és ez idén sem lesz másként. Épp egy próbáról ért haza, mikor telefonon utol értük. Annak ellenére, hogy nagyon fáradt volt, szívesen válaszolt néhány kérdésre.

Hirdetés

Hirdetés


A napokban forgatta legújabb videoklipjét, a Most kezdődik el című számból. A megszokotthoz képest, ez most még látványosabb lesz. Még folynak az utó munkálatok, de már nem kell sokat várni. „Talán az egyik legjobb és leglátványosabb videoklipem lesz, full animációval”- mondta az énekes. 3-4 héten belül lesz látható a klip, amelyben nagy táncjelenetek is láthatóak lesznek.

A magánéletéről nem szívesen nyilatkozó zenész annyit elárult nekünk, hogy jelenleg nincs párkapcsolata, és nincs ideje szomorkodni a szakítás miatt, hiszen lefoglalja a sok munka. A fellépések, próbák, forgatások fáradalmait általában otthon, nyugodt körülmények között szereti kipihenni. Nagyon szeret relaxálni egy nagy kád forró vízben. 

A legjobbakat L.L. Juniornak! Kíváncsian várjuk az új klipet.

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.01.13.

Mondd el a véleményed

Ha Valentin nap, akkor V-tech koncert Kefirrel

A Glamour sármos pasijai vallanak nőideáljaikról