A High School Musical sztárja a börtön miatt lett szőke!

Hirdetés


Rihanna után most Vanessa Hudgens szőkült be. A színésznő a High School Musicalből vált ismertté. A fiatal lány szőkesége durva változás, és nagy port kavart. Vanessa legújabb filmje a Spring Breakers kedvéért vállalta be a drasztikus színváltozást. Nem kis változás ez, hiszen neki elég sötét haja van, szinte már fekete.


Hirdetés

A filmben Selena Gomez-zel és Ashley Benson-nal szerepel majd együtt. Alig pár hete kezdték meg a forgatásokat Floridában. Noha a szerep kedvéért festette be haját szőkére, de talán ez nem a legjobb választás. Bár a képen smink nélkül látható. A haja sem épp jól fésült, de a mindig is barna hajú színésznőt teljesen megváltoztatta ez a hajszín.

Hirdetés

Minden bizonnyal a börtönjeleneteket forgatták. Ugyanis egy igen kemény filmben kapott szerepet az egykori High School Musical sztár.

A film története szerint négy főiskolai hallgató lány a tavaszi szünetben kirabol egy éttermet, és elviszik az összes pénzt. Később lebuknak és börtönbe kerülnek. A lányok barátja (James Franco) akit kábítószer és fegyverkereskedelem miatt köröznek, arra kényszeríti a lányokat, hogy a börtönben öljék meg James legnagyobb riválisát. Cserébe ő kihozza őket a börtönből.

 

 
Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.03.06.
Mondd el a véleményed

Stohl András: “Hadd menjek haza!”

Vastag Balázs és a Divatikon Kvíz