Vastag Balázs és a Divatikon Kvíz

Hirdetés

A Divatikon vendége ma nem mást volt, mint a modellkarrierre vágyó Vastag Balázs. Vele együtt töltöttük ki Kvízünket!

Hirdetés

Hétfő délután, három óra előtt pár perccel kezdődött meg Balázs közös munkája a Divatikonnal. A harmadik Vastag fivérnek azonban nem ez volt az első fotózása, ugyanis korábban jelent már meg anyaga többek között a Meglepetés magazinban. A „láthatatlan” tesó a háttérből szurkol a család művészeinek, és amiben csak tudja, segíti Csabi, illetve Tomi karrierjét. A famíliából elsőként vele töltöttük ki Kvízünket, így ha kíváncsi vagy, hogy hányas volt énekből az iskolában, olvass tovább!

Hirdetés

1. Melyik volt az a dal, amelyet legutóbb meghallgattál?
Vastag Csabitól a Szerelem vándorát. Nem reklámból mondom, hanem mert van a fejemben egy jó videoklip ötlet… Meglátjuk mi lesz belőle!

2. Nyitottál már ki korábban ajándékot, amit neked szántak?
Igen… De mivel nincs jó pókerarcom ezért lebuktam! (mosolyog)

3. Mit gondolsz a Valentin-napról, s a hozzá hasonlatos ünnepekről? Megtartod ezeket a napokat, látod értelmüket?
Szép dolog, hogy a szerelmesek megemlékeznek egymásról egy nap, viszont az nem jó, ha csak egy nap van minden rendben! Egy kapcsolat akkor az igazi, ha minden nap egy kis Valentin nap egyben!

4. Tegyük fel, hogy megnyered a lottó főnyereményét. Mi az első dolog, amit megteszel? Mihez kezdenél a nyereménnyel?
Elvinném a családom pár napra kikapcsolódni! A szüleimnek sokkal tartozom azért, hogy felneveltek, a tesóknak meg jól jönne egy pici pihenés!

5. Hányas voltál a suliban…
Énekből: 4-es azt hiszem.
Testnevelésből: 5-ös!

6. Könnyen ismerkedsz? Mennyire engeded közel magadhoz a rajongókat? Van olyan barátod, aki esetleg ebből a körből „került ki”?
Annyit igyekszem adni magamból, amivel még nem megyek az agyukra! Igen, sok nagyon pozitív ismeretségem van mind a rajongók közül, mind pedig a stábból, akik a tesóimmal dolgoznak!

7. Mi jut eszedbe az első szerelemről?
Óvodában volt az első nagy szerelmem. Emlékszem még azt is megbeszéltük, hogy milyen házunk lesz!

8. Írtál már szerelmes levelet?
Naná! Általánosban elhívtam egy lányt moziba. El is jött, csakhogy hozta magával a szüleit és a tesóját is. Most vagy fél-siker volt csak, és nélkülük nem mert eljönni a randira, vagy épp ellenkezőleg: olyan jó volt a levél, hogy az egész család kíváncsi volt rám!?

9. Mikor volt az első nyilvános szereplésed?
Egy cirkuszban a bohóc kiszúrt a nézőtérről és egymást hoztuk nevetséges helyzetekbe több 100 ember előtt. Ha beszéltek vele véletlenül akkor üdvözlöm! Egyébként jó móka volt (Mosolyog)

10. Milyen előnyeit tapasztalod az ismertségnek?
A legjobb, hogy megállítanak az utcán, beszélgetnek velem.  Jó érzés, hogy menyien szeretik a tesóimat, és azt amit illetve ahogy csinálják!

10+. És mik a hátrányai?
Van ilyen?

11. Mikor sírtál legutóbb?
Karácsonykor. Együtt volt a család és elmondtunk egy imát a fa előtt együtt azokért, akik ott vannak, és azokért, akik sajnos már nincsenek velünk.

12 Ha vitába keveredsz valakivel, te teszed meg az első lépést a békülés felé?
Nem vagyok haragtartó, sőt veszekedni sem szeretek! Ettől függetlenül persze az igazamért kiállok, de ha hibázok, akkor tudok bocsánatot kérni!

13. Mi az a rossz tulajdonságod, amivel a leggyakrabban találkozhatnak szeretteid?
Talán az, hogy időnkét elkések. Nagyon szeretném mindig mindenből a legtöbbet és a legjobbat kihozni, néha pedig csakúgy elrepül az idő. Szerencsére van határidő naplóm, és csörög a telefonom, ha indulni kell! Akkor kezdődnek a bajok, ha lemerül! (Mosolyog)

14. Mi volt a legkedvesebb ajándék, amit rajongótól kaptál?
Rengeteg szépet kapok a rajongóktól, amit ezúton is nagyon köszönök! Hogy mi volt a legkedvesebb? Nehéz erre válaszolnom, mert nem tudok rangsort felállítani! Minden esetre: remélem egyszer én is tudok Nekik adni annyit, amennyit én kapok!

15. Ha már fotózás… Mi az a tárgy, vagy esemény, amit legutóbb lefotóztál?
Liziről szerettem volna csinálni egy aranyos fotót! Amikor ma hazaértem annyira boldog volt, hogy hozott nekem egy csontot és rohangált össze-vissza. Most nem sikerült, mert túl gyors volt, de ami késik, az nem múlik!

 


Írta: Hatos Nikolett. 2012.03.05.


Mondd el a véleményed

A High School Musical sztárja a börtön miatt lett szőke!

David Hasselhoff már megint megőrült!