A levitáció

Hirdetés


El ször Leslie L. Lawrence könyvében találkoztam a levitáció fogalmával, ahol serpák kápráztattak el a lebegés tudományával, már ekkor tudtam, hogy ez a téma megérintette a fantáziámat! A levitáció latin eredet szó és azt jelenti, hogy valaki a fizika törvényét meghazudtolva, önerőből képes a levegőbe emelkedni!
Álmainkban gyakran képesek vagyunk szállni, repülni, de vajon véghezvihet ez a képesség alvás nélkül is? Akarattal képesek vagyunk ellenállni a tömegvonzásnak?
Létezik ilyesmi, valóban képesek egyes emberek ennek a képességnek az elsajátítására?

Hirdetés

Ez a misztikus dolog a jógik és guruk képessége. Nagyon sok fotón láthatunk éppen extázisban levő , lebegő jógikat. Sokan csalóknak tartják őket és a lebegésüket csupán trükknek tartják, amivel meg akarják téveszteni az embereket. Lehetséges, de egy biztos, vannak valódi guruk is, akik olyan hihetetlen módon tudnak bánni a testükkel, hogy szinte uralják azt! A lebegés, azaz a levitáció, mint jelenség tanulható. A lebegés a lelki fejlődés egyik állomása. Ahhoz, hogy mi is uralni tudjuk a testünket-lelkünket, a hatha-jóga bizonyos formáit, illetve különböz meditációs gyakorlatokat is el kell sajátítanunk (pl. a légzésünk lelassítását, sőt leállítását!) Mi is átélhetjük ezt a csodát! Legalábbis ezt állítják a jógik, a guruk, és a táltosok.
A nyugati ember végre a keresés ösvényére lépett, és ebben sokat segítenek a mesterek, tanulmányozzuk mi is bőszen a tanaikat, technikáikat, és általuk, Mi is magasabb szintre emelkedhetünk spirituálisan!

Boszorkánystúdió – www.boszorkanystudio.hu 2012.09.23.
Mondd el a véleményed

Nemes cél mozgatja meg a sztárvilágot!

Vágó István kiöregedett akciósztárnak tartja Bruce Willist! (+videó)