Nemes cél mozgatja meg a sztárvilágot!

Hirdetés


Idén húsz esztendős a
Down Alapítvány. Ahogy arról már beszámoltunk: a kerek szülinapot egy egész napos programmal ünnepli majd október negyedikén Dj Dominique és a sztárvilág!

 

Hirdetés

Hirdetés

 

 „A Körcsarnokban egész napos családi programok várják az érdeklődőket. Ezeket úgy szerveztük, hogy a Down-szindrómával élők és az épek számára is izgalmasak legyenek. Kézműves foglalkozások, sportprogramok, játékok követik majd egymást, ezekkel egy időben pedig egy különleges fotókiállítást nézhetnek meg a vendégeink. Közben pedig a háttérben zajlik majd egy szakmai konferencia, amiben a húsz év tapasztalatait osztjuk meg a szakemberekkel.”  - mesélte az alapítvány elnöke, Gruiz Katalin.

 

 

 

 

„Olyat akartam adni, ami még nem volt, és éppen ezért a barátaimhoz fordultam, akik gondolkodás nélkül, azonnal igent mondtak. A Baltazár Színház, a Parafónia zenekar és a Nemadomfel együttes fellépése után színészek, zenészek, olimpikonok veszik át a színpadot. Ott lesz Nagy Feró, Geszti Péter, Zoltán Erika, Nagy Adri, Martinek János és még sokan mások, akikkel a Down-szindrómásokkal együtt éneklünk majd, de hogy mit, az egyelőre legyen még meglepetés.” – tette hozzá Várkonyi Attila, vagy DJ Dominique.

 

Csatlakozz te is a megmozduláshoz, és tájékozódj folyamatosan a fejleményekről!

Írta: Hatos Nikolett. 2012.09.23.

Forrás: Redlemon.

Mondd el a véleményed

Gubik Petra a nagy visszatérő!

A levitáció