A litván Music Television hostjával érkezett Szabó Mariann

Hirdetés


A Bravo Otto 2012-es díjátadóján egy Arthur névre hallgató fiatalemberrel jelent meg az Unisex együttes roppant tehetséges énekesnője.

Hirdetés

Hirdetés

A karakteres hanggal megáldott, többek között az X-faktor versenyéből is ismert Szabó Mariann a Bravo Otto 2012-es díjátadóján egy fiatalemberrel érkezett, akivel mint kiderült: már hosszú évek óta ismerik egymást. Az Unisex együttes énekesnője láthatóan teljesen egy húron pendült kísérőjével.   
„Arthurral több éve ismerjük egymást, de csak az elmúlt pár hónapban kerültünk közelebb egymáshoz. Tökéletesen megértjük egymás helyzetét, mivel ő egyébként két évig volt a litván Music Television hostja. Nagyon élvezzük egymás társaságát, sokszor azon kapjuk magunkat, hogy ugyanazokat a szavakat mondjuk egyszerre, és simán befejezzük egymás mondatait. Nem tudjuk, hogy mi lesz ebből, most azt a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat a másikkal. Egyébként igazi nyelvoktatáson veszek részt, mivel közös nyelvünk az angol.” – árulta el nekünk Mariann a WestEnd tetőteraszán.

Forrás: Hatos Niki /MédiaStyle. 2012.06.07.

Mondd el a véleményed

Nagy Adri legbensőbb vallomása!

Itt az új Desperado klip! Interjúval!