Itt az új Desperado klip! Interjúval!

Hirdetés

 

Egy igazán különleges klippel, úgynevezett road movie-val jelentkezett a Desperado együttes. A csapat bájos énekesnőjével, Bettivel beszélgettünk a Miért Múlik el című dalról!

Hirdetés

Hirdetés
Miért múlik el? – kérdezi legújabb számában, illetve klipjében a Desperado. Az új dal vélhetőleg hamarosan a sláger listák élén végzi, ugyanis igazi nyárias, gyors számról beszélhetünk. „Szerettünk volna egy mai, igazi modern hangszerelésű, mégis “Desperados” hangzásvilágú dallal előhozakodni. Pörgős, bulizós, de szövegét tekintve talán egy picikét szomorú.” – árulta el Betti.        
A videó teljesen eltér a már megszokott klipektől, ugyanis egy igen fontos eseménynek lehetünk tanúi.  „Az alapötlet szinte adta magát, ugyanis Erdélyben megkaptuk az Év pop-dance csapatának járó díjat a Transilvanian Music Awards gáláján. Azt gondoltuk, hogy ez az esemény megérdemelné, hogy megörökítsük! Az új dalt ráadásul ezen a díjátadó gálán mutattuk be először a nagyközönségnek. Hasonló videó pedig még soha nem készült egy számunkhoz sem, mivel ez nem egy tipikus klip, hanem inkább egy road movie.” – osztotta meg velünk az énekesnő.

 
{youtube width=”560″ height=”349″}JGUZWikLV9U{/youtube}

Forrás: Hatos Niki /MédiaStyle. 2012.06.08.
Mondd el a véleményed

A litván Music Television hostjával érkezett Szabó Mariann

Justin Bieber és Pauly D is Magyarországra jön?