A Pardon ME! zenekar is indul a Befutó!-n

Love Lust
Love Lust
Hirdetés


Sok más hazai zenekar mellett a Kiss Eszter Shuta egyik bandája, a körülbelül 2 évvel ezelőtt megalakult  Pardon ME! is elindul a Dal-Horizont és a Musico Hungary által szervezett Befutó!-n.A csapat – amely 2020-ban az idei Öröm a zene! tehetségkutató döntőjébe is bejutott – decemberben jelenteti majd meg vadonatúj kislemezét.A verseny kapcsán így nyilatkoztak: “A Befutó összes fordulója teljesen online, és mivel mi most az online oktatás végett mind hazaköltöztünk vidékre, ahányan vagyunk annyi fele,így nagyon jól jött egy olyan tehetségkutató, ahol csak a meglévő számainkat kell beküldeni. Nagyon sok zenekar jelentkezett. Mi a Love/Lust című dalunkkal neveztünk, amivel be is jutottunk a 24 elődöntős közé. Az elődöntőben pedig a Józan c. magyar dalunkkal mérettetjük meg magunkat. Most a döntőig folyik egy közönségszavazás is, amivel nagyon jó promóciós ajándékokat lehet nyerni.

A formáció – amelynek tagjai ( Götz Blanka, Szabó Imre, Szántó Bálint, és végül, de nem utolsósorban Takács Tamás “Taki”) kivétel nélkül a budapesti Kőbányai Zenei Studió jelenlegi, vagy volt növendékei – Love/Lust című dalával nevezett a versenybe, amelynek első körén sikeresen túl is jutottak. Az elődöntőkben itt szavazhattok rájuk:

Szavazzatok a Pardon ME!-re 👄🔥 SEGÍTSÉÉÉG 🙏
(1) BEFUTÓ – Zenei Tehetségkutató – ELŐDÖNTŐ / DÖNTŐ | Facebook

Közzétette: Eszter Kiss – 2020. november 27., péntek

A zenekarral hamarosan egy nagyobb interjút is olvashat majd a közönség  annak apropóján, hogy december végén új EP-vel jelentkezik majd a csapat

Mondd el a véleményed

Szép decemberi versek

Luscinia

Luscinia – Seres Kitti bandája a Befutón