Luscinia – Seres Kitti bandája a Befutón

Luscinia
{"subsource":"done_button","uid":"29A069D9-67B9-4695-B3A9-EABF8AF3D79F_1596650787765","source":"editor","origin":"gallery","source_sid":"29A069D9-67B9-4695-B3A9-EABF8AF3D79F_1596650787979"}
Hirdetés
Luscinia
Luscinia

Egy ilyen globális, a hazai zenei szcénát pedig kiemelten sújtó válság közepette egy feltörekvő hazai zenekarnak azt gondolom, minden lehetőséget érdemes megragadnia, ha hirt akar adni magáról követőinek. Így tett – sok más neves és tehetséges csapat mellett – a pop-rock műfajában “utazó”  Luscinia  is.Ezért nevezett a banda a Musico Hungary és a Dal-Horizont által szervezett Befutó online zenei tehetségkutatóba is.

A Luscinia zenekar 2019 szeptemberében alakult.  Tagjai, lelkes 5 fiatal: Seres Kitti, Jurisits Tamás, Berek Dániel, Őri Sebestyén Teofil és Móczó Martin. “2020 augusztusában debütáltunk első minialbumunkkal, az Égivándorral. Jelenleg mind tanulók vagyunk. Kitti, Tomi, Martin és Sebi a Kőbányai Zenei Stúdióba járnak, Dani pedig az Óbudai Egyetem hallgatója.”-árulták el a csapat tagjai bemutatkozásképpen.

Luscinia albumborító
A Luscinia Égivándor című minialbumának borítója


Az Égivándor c. minialbumukat megtaláljátok a digitális zenemegosztókon.

Hirdetés

A Befutó Zenei Tehetségkutatóba azért neveztünk, hogy megmérettessük magunkat és szeretett dalainkat. Nagy öröm volt számunkra mikor megtudtuk, hogy bekerültünk a legjobb 24 produkció közé az elődöntőbe. Most Facebookon indult egy közönségszavazás. A közeljövőben tervezzük felvenni a legújabb dalainkat, amik most a járvány miatt lapulnak a fiókban. Kitartást kívánunk mindenkinek, hallgassatok sok zenét! Hallgassatok magyar zenét!”

A csapatra ide kattintva, a csoportba belépve, majd a Luscinia melletti jelölőnégyzetbe pipát elhelyezve tud szavazni mindenki, aki támogatni szeretné a tehetséges feltörekvő zenekart.

Mondd el a véleményed
Love Lust

A Pardon ME! zenekar is indul a Befutó!-n

ALDI – 1000 forintos kupon az ajándék