A Premier League legstílusosabb labdarúgói

A stílusos focista néha egy kicsit oximoronnak tűnhet. Márpedig létezik. Manapság ugyanis egy focista egyszerre lehet a pályán és a pályán kívül is sztár, sőt divatikon. A Premier League-ben pedig egyszerre vannak kiváló, egyben stílusosan öltözködő játékosok.

A stílusos focista talán egy kicsit oximoronnak tűnhet. Márpedig a pénz furcsa dolgokat művelhet az emberrel, többek között arra kényszerítheti, hogy elmerüljön a 22bet casino rejtelmeibe, vagy arra, hogy egy heti bérét ugyanolyan ócska edzőcipőre költse, mint az összes csapattársa, vagy arra, hogy legalább annyi pénzt költsön el egy éjszaka a szórakozóhelyen, mint amennyit Neymar szokott. A Premier League-ben a sznobizmus abszolút megjelenik, szerencsére ez a felfogás stílussal is társul. A Burberry legújabb nagykövete például a Tottenham labdarúgója, Son Heung-min lett, míg Dominic Calvert-Lewin a futballisták divatjával kapcsolatos sztereotípiák ellen lépett fel. Most bemutatunk néhány olyan PL-játékost, akik kifejezetten jól öltözködnek.

 

Son Heung-min – Tottenham

 

Majd két méter magas, tökéletes hajjal és óriásplakát-kompatbilis mosollyal rendelkezik. Nem csoda, hogy a Burberry a Spurs és a Dél-Korea ikonját választotta legújabb nagykövetének. Son annyira híres Dél-Koreában, hogy a tévécsatornák külön grafikát vetítenek a képernyőre, amikor játszik. Stílusa a pályán kívül is a megfontolt kategóriába tartozik. Drága farmerek, lötyögős fehér pólók és egy kis gorp-szerű nejlon felsőruházat sok feketében.

 

Mohamed Salah – Liverpool

 

Csodálatos frizurával és egy olyan hasizommal rendelkezik, amelyet valószínűleg egy geológusnak kellene elemeznie, hogy kiderítse, mi is történik ott pontosan. Mo Salah, amellett, hogy Egyiptom „királya”, pontosan tudja, hogyan kell felöltöztetni, ha az alkalom úgy kívánja. Legyen szó retro Adidas pólóról és rövid sortról, amelyet pszichedelikus fejpánttal és Gucci kabáttal egészít ki. Salah mindig tudja, mikor, mit és hogyan viseljen. Egyszerűen van hozzá érzéke.

 

Ilkay Gündogan – Manchester City

 

A gól érzékeny, elképesztően intelligens német középpályás, akit tökéletesen arányos arcszőrzettel és makulátlan fekete frizurával rendelkezik. Ezek miatt úgy néz ki, mint egy matiné-sztár. Gündogan is a Pep Guardiola-féle garbó iskolát képviseli. S, ahogy Guardiolának, neki is kifejezetten jól áll ez.

 

Mason Mount – Chelsea

Érdekes megfigyelni Mason Mount stílusának fejlődését az évek során. Az egyik nagyon nehéz dolog, ha valaki fiatal, híres, generációs sportoló és rengeteg pénzzel rendelkezik, hogy a nyilvánosság előtt nő fel. Mount a mosolygós akadémista fiúból a Chelsea és az angol válogatott sztárjává vált. Azt lehet nála tapasztalni az utóbbi időben, hogy egy visszafogott divatfiúvá vált. Egy fekete Louis Vuitton-darab itt, egy Burberry póló ott. Szóval márka, de nem annyira feltűnően, ahogyan azt sokan mások teszik.

 

Dominic Calvert-Lewin – Everton

 

Legyen szó Chanel-táskákról, vagány Dunhill-nadrágokról, esetleg Gucci-csizmákról egy kis sarokkal, Dominic Calvert-Lewin olyan embernek tűnik, aki jól érzi magát mind a ruháiban, mind a saját bőrében. Újabb bizonyíték arra, hogy a focistáknak a divat vadabb oldalát is fel kell vállalniuk, ja, és több őrült Prada mellényt kellene viselniük.

Mondd el a véleményed

Debrecen tűzijáték 2022. augusztus 20 – infok itt!

Néhány futballsztár, akit stílusa miatt érdemes követned