Néhány futballsztár, akit stílusa miatt érdemes követned

Hirdetés

Manapság már a labdarúgók két lábon járó divatikonok. Igyekszenek megfelelni a feléjük támasztott elvárásoknak. Van, akinek ez jobban, van, akinek kevésbé megy. Mindenesetre most mutatunk néhány futballsztárt, akit stílusa miatt érdemes követned.

Hirdetés

A közösségi médiától kezdve a különböző promóciós célú megjelenéseken át a különböző divatcégek reklámjaiig olyan korszakban élünk, amikor a labdarúgók életét minden eddiginél jobban dokumentálják és követik. Azok számára, akik ezt elfogadják, a reflektorfény mindig rajtuk van. A divat, az utcai viselet és a kultúra iránt érdeklődők számára pedig ez egy lehetőség arra, hogy levessék meccsnapi tréningruhájukat, és megmutassák valódi stílusukat.

Hirdetés

 

A sikerrel gazdagság jár, a futballal pedig szabadidő. Ha pedig szabadidő, akkor librabet és fogadás. Elég napi egyszer, az edzés után minden reggel megmutatni ki, mit visel, hogy abból széles követőtábor jöjjön létre. Vannak olyan labdarúgók, akik előszeretettel mutatják meg azt, éppen mit viselnek. Vannak kifejezetten extrémen öltözködő focisták, és persze olyanok is, akik inkább a kifinomult elengancia hívei. Mindenesetre most bemutatunk néhány futballsztárt, akit stílusa miatt érdemes követned.

 

Sergio Ramos

 

A világ egyik legjobb védője egyben az egyik legjobban öltözött férfi is. Sergio Ramosnak mindig is egyedi divatérzéke volt, ami a korával és a pályán szerzett tapasztalatával egyre kifinomultabb lett. Régen elmúltak már azok az idők, amikor hosszú haját hajpánttal hátrafogta, és nem viselt szakállt. Mint egy jó bor, úgy érett meg Ramos stílusa is. A spanyol középhátvédnek ma már példátlan divatérzéke van, és ezzel bebetonozta magát a világ egyik legdivatosabb sportolójaként. Az öltönyöktől a bakancsokig Sergio Ramos szinte bármit képes magára húzni. És ugye a legjobb márkákat engedheti meg magának.

 

Hector Bellerin

 

A Betis védője, Héctor Bellerín kiemelkedik a divatvilág tömegéből. A 20-as évei közepén járó védő, a divathetek rendszeres látogatója legalább annyira ismert a pályán kívüli stílusáról, mint a futballtudásáról, és legújabb vállalkozásában a H&M-mel együttműködve fenntartható ruházati kollekciót készített. Saját stílusát a divat és az utcai viselet találkozásából kurátorként alakította ki, és minden egyes negatív kommentre, ami a közösségi média felületein megjelenik, egy vállrándítással intézi el.

 

Serge Gnabry

 

Serge Gnabry a stílustudatos labdarúgók új generációjához tartozik. Olyan játékos, aki a közösségi média világába születtet és nevelkedtek bele. Ruhatára bizonyítja, hogy nem fél saját, egyedi stílusát megjeleníteni a mindennapokban. Ez pedig számos világhírű divatcég figyelmét felkeltette már. Gnabry merészen, ugyanakkor harmonikusan öltözködik. Abszolút nem állnak tőle távol a vagány darabok, de mindig figyel arra, hogy meglegyen a harmónia.

 

Memphis Depay

 

Lehet, hogy nem sok futballkedvelő nem rajong a rappért, de tagadhatatlan, hogy Memphis Depay kedveli ezt az irányzatot és jelenleg az egyik legstílustudatosabb futballista. Tekinteteket felhívó külsővel rendelkezik, amihez vagány elegancia és páratlan magabiztossággal társul. Nem szégyelli a világ legdrágább cuccait magára húzni, s azokban teljesen hétköznapi helyeken megjelenni. Lehet, sokan pont ezért kedvelik, mert mindig csak azt csinálja, amihez épp kedve van. Csak a pályán ne lenne mindig ennyire laza.

Mondd el a véleményed

A Premier League legstílusosabb labdarúgói

Érzelmek tengerén 107. rész magyarul videa – nézd vissza online