A Sugarbird lányok divatbemutatón boroztak

Hirdetés


A Divatikon stábja is részt vett azon a különleges divatbemutatón,ahol a Sugarbird legújabb kollekciója mellett egy minőségi bor is bemutatkozott. A gasztro és divatshow az eddiginél soha nem látott nagyobb érdeklődést. A rengeteg divatikon és  meghívott vendég hamar telt házassá tette a Mix Clubot.A sajtó, ahogyan mi is, szinte harcoltunk a legjobb helyekért, hogy mindent jól láthassunk és fotósunk, Kaszás Bence fotózhasson. Amíg a ruhák felvonultatását vártuk, a kifutó melletti sorokban szemügyre vehettük, hogy nem egy híresség tette tiszteletét a rendezvényen. Többek között: a Nyári lányok, Iszak Eszter, Muri Enikő, Kováts Vera, Mádai Vivien vagy Détár Enikő, aki maga is szívesen vesz fel Sugarbird ruhakölteményt. Férfiakat is vonzott a divatshow: Kocsis Tibi, Palcsó Tomi és Varga Viktor személyében.

Hirdetés

Az idei tavaszi-nyári kollekcióra nem csak a szexi, nőies vonulat jellemző. Újdonság volt, hogy a ruhákon kívül most kiegészítőket és cipőket is bemutattak, a nők legnagyobb örömére. Az ékszerkreációk megalkotását a Cango and Rinaldi közreműködése tette lehetővé.A Covergirls csapata színes, dögös és letisztult oldalát hozta el az estére. Zimány Linda, aki egyik kedvenc meséje, az Aranyhaj hősének bőrébe bújva jelent meg, szinte földig érő hajjal vonult végig a kifutón.

Hirdetés


Bódi Sylvi a tőle megszokott csipkés vonalat hátra hagyva, most a tengerpartot és a szörfözést idéző kisruhákat muatatta be. Kollekcióját a Balin töltött idők ihlette meg. Amíg Dukai Reginát az extravagáns, Horváth Évát a nőis tengerész irányzat jellemezte, addig Debreczeni Zita a hozzá legközelebb álló stílust, a kifinomultságot képviselte.

A gasztronómai jegyében Bock József, villányi borász borkülönlegességeit kóstólhatták meg a vendégek.


 

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.05.20.
Mondd el a véleményed

Az Apollo 23 rajongóival töltött el egy délutánt

Nagy meglepetés érte Szirota Jennifert! Találkozott kedvenc dalának előadójával!