Nagy meglepetés érte Szirota Jennifert! Találkozott kedvenc dalának előadójával!

Hirdetés


Kevesen tudják még, hogy az ifjú énekesnő, akiért már több ezren rajonganak a Csillag Születik kezdete óta, maga is rajongó! Jennifer hazánk legismertebb sorozatának lelkes nézője!
             

Hirdetés

A Barátok közt kultikus részévé vált a magyar televíziózásnak, napi rendszerességgel szegezi a nézőket a képernyők elé. Közéjük tartozik Szirota Jennifer is, aki nem csupán a sorozat rajongója, hanem annak főcímdalát is nagyon szereti.

A sors úgy hozta, hogy a Csillag Születiknek köszönhetően megismerhette az előadóját is, pontosabban már hetek óta ismeri, csak még Ő maga sem tudott róla.

Szatmári Orsi Emerton-díjas énekesnő, bár éneket tanít, nem szereti ha énektanárnak nevezik meg, jobban preferálja az ének-korrepetítor megnevezést. 


Ennek oka, hogy Ő maga arra tanítja tanítványait, hogy merjék megálmodni magukat, ezáltal pedig az éneklést ne feladatként éljék meg, hanem örömmel. 

Talán ezért is lehet, hogy diákjaival igen jó kapcsolatot ápol Orsi, köztük Jenniferrel is, aki a szombati adásban egyik legnagyobb pillanatát élte át a Csillag Születik színpadán a Palya Bea féle feldolgozással.

2012.05.21
Farkas Clarissa
Mondd el a véleményed

A Sugarbird lányok divatbemutatón boroztak

Sztárdömping a Hard Rock Café megnyitó buliján!