A szómágia ereje

Hirdetés


Szómágia…az emberek megborzonganak, ha ezt a szót hallják, nincsenek tisztában azzal mit is jelent ez a szó! Leegyszerűsítve azt mondhatnám, ha kigondolok valamit és azt hangosan, szóban is megfogalmazom, akkor beteljesítő próféciává vállnak, azaz testet fog ölteni! Kezdjük talán azzal, mi is az a mágia! A természeti jelenségek befolyásolására végzett babonás cselekvések összességét szokták így nevezni. A minket körülvevő világ telis-tele van energiával, mindennek megvan a saját maga rezgése, legyen az tárgy vagy ember, növény vagy állat.

Hirdetés

Hirdetés


Kifejezetten szómágiáról akkor beszélünk, ha valaki a gondolatait szavakba öntve, tudatosan okkult erők segítségét kéri! Hiszen azzal, hogy ki is mondunk valamit, elősegítjük, hogy meg is valósuljanak! A kimondott emberi szónak hatalma, ereje van, ezért jól gondoljuk át mindig, mielőtt kimondunk olyan dolgokat, amivel másnak rosszat akarhatunk. Például az átok is az egyik formája a szómágiának, ilyenkor mozgósítjuk a szellemvilágot és gyakorlatilag minden kimondott szó átokká válik! Az átokkal rosszat kívánhatunk a másiknak, de vigyázzon mindenki, aki átkot szór hirtelen felindulásból, sértettségből a másikra, mert a kimondott átok nemcsak az elátkozott személyre lesz rossz hatással, hanem az átkot szóró emberre is visszahat! Sose mondjunk ki meggondolatlanul mondatokat, mert árthatunk a másiknak!

Szerencsére a szómágia használatával csupa pozitív gondolatot is megteremthetünk, és segítséget kérhetünk kritikus helyzetekben, amikkel egyedül nem vagyunk képesek szembenézni! Anyagi helyzetünk javulására fordíthatjuk, vagy éppen angyali segítséget kérhetünk! Én a fogyókúrámhoz szoktam a szómágia segítségét kérni, és gondolom, hogy sokunkra ráférne néha egy kis „mágikus segítség”.

Higgyetek benne, nekem bevált!

Boszorkanystudio.hu 2012.06.06.
Mondd el a véleményed

Otthonunk tértisztítása

Lázasan készülnek a VIVA műsorvezetői a Cometre