Otthonunk tértisztítása

Hirdetés


Otthonunk tértisztítása

Hirdetés

Hangulataink, érzelmeink kölcsönhatásban állnak otthonunkkal, gyakran kellemetlen energetikai lenyomatot hagyva környezetünkben, lakásunkban. A tértisztítással megszabadulhatunk az ott rekedt negatív energiáktól.

 

Otthonunkban érdemes évente legalább egyszer tértisztítást végezni, illetve amikor úgy érezzük szükséges, hogy lakhelyünk megtisztuljon a pangó, negatív, alacsony rezgésű energiáktól, illetve azoknak a negatív érzelmeknek a lenyomatától, amik az adott helyiségekben értek bennünket. Így elkerülhetjük, hogy ne vegyük át az otthonunkban rekedt negatív rezgéseket.
 

Hirdetés

 

 

Szükséges eszközök:

 

 

2 db füstölő (legjobb a tömjén),

 

1db fehér gyertya,

 

1db piros virágfej – a szeretetért, boldogságért,

 

1db sárga virágfej – a nevetésért, örömért, biztonságérzetért,

 

1 db fehér virágfej – a tisztulásért, gyógyulásért,

 

1 db csengő,

 

.

 

Mivel a tértisztítás egy szertartás, fontos, hogy pontosan kövessük az utasításokat.

 

A tértisztítás kb. 1-1,5 órát vesz igénybe, ez függ a helységek számától és méretétől is.

 

Amint elvégeztük, szinte azonnal érezhetjük jótékony hatását, mintha lakásunkat kicserélték volna, esetleg mintha egy új helyre költöztünk volna.

 

 

A szertartást követően megszűnik a bent rekedt negatív energia hatása, azonnal friss, életteli energiák vesznek körül bennünket.

 

 

A tértisztítás menete:

 

 • Először takarítsunk ki, alaposan, tegyünk rendet a lakásban! Mindezt mezítláb vagy zokniban végezzük, és lehetőleg teljes csend vegyen körül bennünket, majd vegyünk egy frissítő zuhanyt, és vegyünk fel tiszta ruhát!

 • Helyezzük a három, különböző színű virágfejet a lakás közepére, majd gyújtsunk meg egy gyertyát és egy füstölőt ugyancsak a lakás közepén!

 •  

  Ezt követően gyújtsuk meg a másik füstölőt is, és a kezünkben tartva induljunk el a bejárati ajtótól – az óra járásával megegyező irányban haladva – végig az összes helyiségen. Közben a füstölőt lentről fölfelé mozgatva körkörösen tisztítsuk meg a teret! Minden helyiségben a sarkokat füstöljük át kb. fél percig. A bejárati ajtónál balról jobbra elhúzzuk a füstölőt, ezzel lezárjuk otthonunkat a negatív energiáktól (maximum 1 éves védelmet ad).

 • Fogjuk a csengőt, és a bejárattól haladva – az előbbiekkel megegyező módon – csöngessük végig a lakást. Eközben mondogathatjuk pl. az „Om mani padme hum” mantrát is. A kört a bejáratnál zárjuk be.

 •  

  Ismét a bejárattól indulva tapsoljuk végig a lakást a fal mellett haladva, majd középen is. Ott, ahol tompábban hangzik a taps, még egyszer menjünk vissza, hogy felfrissítsük az energiákat!

 • Ezek után gyűjtsük össze az összes eszközt, amit használtunk, és dobjuk ki a szemétbe! A csengőt sós vízben öblítsük le.

 • Utolsó lépésként nyissuk ki az összes ablakot, és hagyjuk kiszellőzni a lakást! Ez elősegíti, hogy az új, tiszta és pozitív energia beáramolhasson az otthonunkba.


Boszorkanystudio.hu – Alexa

Mondd el a véleményed

Kocsis Tibi megmutatta!

A szómágia ereje