A Vámpírnaplók sztárjai Budapestre jönnek!

Hirdetés

Ebben bizony semmi boszorkányság és varázslat nincs. A hír igaz! A vámpírok Budapestre látogatnak. Nem is gondolnátok, de jövő év májusában és júniusában két vámpíros rendezvényt is szerveznek fővárosunkban. Rajongók ezrei várták ezt a pillanatot, és 2013-ban beteljesülni látszik. A Vámpírnaplók című sorozat hazánkban is hatalmas siker, így sokak számára ez a hír fantasztikus.

Ian Somerhalder

Hirdetés
2013 júniusában (június 28-30) a Lurdy Házat vámpírok fogják ellepni. Ugyanis ez lesz a helye, az első magyar Vámpírnaplók-találkozónak. A Charming Vampires Convention and Environmental Event elnevezésű rendezvényen öt szexi világsztárral is találkozhatsz, köztük a Vámpírnaplók két színészével, Ian Somerhalderrel és Matthew Daviesszel!

A sorozatban ivócimborákká vált dögös pasik neve már biztos, viszont a másik három név egyelőre még titkos. Ti kivel találkoznátok legszívesebben? Kinek örülnétek a legjobban?

Viszont a vámpíros sorozatokból nem csak a Vámpírnaplók aratott nagy sikert, kiemelkedő a True Blood című sorozat is.

Hirdetés
Sam Trammel

Damon Salvatore Lurdy Házban való vámpírkodását megelőzi a 2013 májusi rendezvény(május 25-26), a VampiConra, azaz a The Vampires and Mystery Convention elnevezésű esemény, amelynek a Hungexpo ad otthont. A True Blood-ból a Sam Merlotte-ot alakító Sam Trammelen is ellátogat hozzánk. Ám a macsó bártulajdonoson kívül több meglepetés sztárvendég is ott lesz majd.

Vámpír ranjongók ne feledjétek 2013 a Vámpírok éve! Fontos információ, hogy mindkét rendezvényen lehetőség lesz autogrammot kérni. SŐT! Ha Meet & Greet-jegyet váltasz, akkor még beszélgethetsz is a kedvenceiddel. Részletek hamarosan…


Csákó Zsuuzsanna 2012.12.14.

Mondd el a véleményed

FARKASEMBEREK – KIK ŐK?

Mézeskalácsot készítettek az X- Faktor sztárjai