A vörös függöny mögé invitál a színistúdió

Hirdetés

Tovább folytatódik Tőzsér István Martin díjnyertes rendező színistúdiója. A csapat szintet lépett Budapesten: már kezdő és haladó csoportokba is várják a tagokat, akik a színistúdió tréningjei mellett színházi darabokban és rövidfilmekben is megmérettethetik magukat.

Hirdetés

Az idén 5 éves TIM Production tavasszal a Musicalek éjszakája 3. öt előadásával csaknem 1500 embert szegezett a székekhez. Énekesként és a háttérmunkálatokban is részt vettek olyanok, akik tavaly csatlakoztak a csapathoz, és lettek a budapesti színistúdió tagjai. A színistúdió lehetőséget ad az egyéni fejlődésre, a saját én megtalálására, az egyszerű elemektől kezdve a teljes színházi játék felépítésére. Tőzsér István Martinnak van tapasztalata a személyiségek kibontásában, a karakterek felépítésében: az elmúlt négy évben több tucatnyi színistúdióssal dolgozott együtt, közülük többen egyszerű érdeklődőből lettek a kisfilmek és a darabok központi alakjai, és folytatták útjukat a színházi és filmes világban énekesként, színészként, díszítőként.

Hirdetés

A TIM Production által létrehozott alkotások közé tartozik Martin a 2016-os Admiratio is, ahol Martin együtt dolgozott Mészáros Blankával, a Katona József Színház színésznőjével, a Szegedi Szabadtéri Színház Júliájával. A kisfilm hasonlít ahhoz a felfedező úthoz, melyre a színistúdió leendő tagjait is invitálják. A TIM színistúdióban ugyanis nem ragaszkodnak ahhoz, hogy egy közös előadás zárja az évet; fontosabbnak tartják a folyamatot, a fejlődésen való munkálkodást, minthogy a közösen eltölthető idő és energiát egy kényszerességből, ragaszkodásból megtartott záróelőadásra fordítsák. Természetesen a színistúdió vezetője, Martin nem zárkózik el egy bemutató előadástól, de úgy gondolja, a közös munka nem rendelhető alá ennek – mindenki saját fejlődéséhez és érdeklődéséhez mérten vehet részt a TIM Production többi munkájában.

A színistúdió csoportjai ősszel indulnak. Az, aki először kipróbálná a közös munkát, beszélgetne a színistúdió résztvevőivel, augusztus 30-31-én megteheti ezt a TIM Színistúdió nyílt napjain a Bem moziban.

A színistúdiós gyakorlatokról, a jelentkezés folyamatáról és magáról a TIM Productionről további információkat olvashatunk honlapjukon.

 

Mondd el a véleményed

A Krizo bűvös Kocka nyaklánc plus size arca lett Napsugár Anna jeltáncművész

Egy nyáron át koncert Nyári Károllyal