about me…

Hirdetés

Számomra ahhoz, hogy egy blog, illetve bármilyen folyamatos publikáció hiteles és szerethető legyen, fontos, hogy tudjam, hogy ki és milyen személyiség áll a mondatok mögött. Ezért az első bejegyzésemben szeretnék egy rövid, de összefoglaló képet alkotni magamról.


Fodor Zsanett vagyok, 20 éves. Jelenleg a BKF-en reklám és marketinget tanulok, de ez nem az én utam, ez 2 évvel ezelőtt egy jól sikerült buli utáni szerencsés-szerencsétlen következmény. Kiskorom óta foglalkoztat a divat és mindig igyekeztem/ igyekszem egyénivé változtatni a ruhatáramat. A saját öltözködésemben nem követem 100%-osan az aktuális trendeket, inkább úgy fogalmaznék, hogy mindig van, ami tetszik belőle és azokat a darabokat és irányzatokat teszem magamévá. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem vagyok képben, csak nem mindig találom meg önmagam valamiben és persze anyagilag sem engedhetném meg magamnak, hogy negyedévente cseréljem a ruhatáram. Mostanában legközelebb a minimál áll hozzám, soha nem szerettem a giccses, csicsás dolgokat, na, jó szerettem 16 éves koromban, de akkor azt gondoltam, hogy emósnak lenni menő, szerencsére az évek folyamán elhagytam ezeket az „agyrémeket”! Mindig fontos szerepet játszik a kényelem, ezért a leggyakrabban a farmer-tornacipő kombóra esik a választás. A régi-új mániám a leggingsek, nagyon gazdag a paletta belőlük, majdnem bárhová fel lehet venni, kényelmes és divatos. Fontosnak tartom közölni, hogy a LEGGINGS NEM NADRÁG semmilyen esetben sem!!! Felvennétek a harisnyanadrágot szoknya nélkül?! Naná, hogy nem.. A leggigns is egy harisnya, csak vastagabb, ezért mindig olyan felsővel kombináljátok, ami a popsi alá ér, különben könnyen nevetségessé és olcsóvá válhattok, de erről majd bővebben egy másik postban… Nem árulok el nagy titkot, hogyha elmondom, hogy én is a H&M, Zara, Bershka, New Yorker és társaik polcairól szerzem a ruháimat. Ezeket általában teljesen máshogy hordom, mint az átlag, úgyhogy nem zavar, ha szembejön velem az utcán egy azonos darab. Turkálóban még soha nem jártam, nem azért mert igénytelennek tartom,csak szimplán számomra elveszi a vásárlás élményét a használt ruhák szaga, idegesít, hogy minden gyűrött és nincs sem energiám, sem kedvem órákig válogatni a borzalmak között, amíg találok egy kincsnek titulált vintage darabot. Ezzel szemben irigylem azokat a barátnőimet, akik fillérekért vásárolnak használt ruhákat, ezért szeretnélek benneteket
bátorítani, hogy menjetek, vadásszatok, mert valóban megéri, ha van rá affinitásotok. Egyébként heveny táska- illetve cipőmániában szenvedek. Nagyon szeretem az extra high heels cipellőimet, ők viszont kevésbé szeretnek engem, úgyhogy ez a szerelem egyenlőre viszonzatlan. Ja, igen, a napszemüveg öltöztet, a világ legpraktikusabb találmánya, ápol, eltakar, stb. stb…
A gyűjteményem az életmunkám. Röviden ennyit rólam, remélem egy kicsit sikerült felvezetni A „zsanika” fogalmat és feelinget..

Hirdetés
Hirdetés

Egyébként ez a blog egyaránt helyet fog adni a külföldi, hazai híreknek, érdekességeknek, bár főként a divat aktuális helyzetéről fogtok a legtöbbet olvasni, de szeretném személyessé tenni, ezért minden lesz, ami engem érdekel és úgy érzem, hogy számotokra is érdekes lehet, illetve inspirálhat benneteket. Legvégül remélem nektek is legalább akkora élvezet lesz olvasni, mint amilyen nekem megírni, szóval szeretnék jó olvasást kívánni!


LOVE, FASHION, HAPPINESS


xx,
 

zsanika

2012.04.11.
Mondd el a véleményed

Gyere Velem Turné II – Vastag Csaba a pécsi Zsolnay negyedben

Divatikon Team: Bemutatkozik Clarissa!