About you visszaküldés vélemények – Infók itt!

Hirdetés

About you visszaküldés vélemények – Infók itt!

Két lehetőség van a csomag ingyenes visszaküldésére.

1. A csomagot a GLS futára felveszi Tőled egy adott napon egy adott időintervallumban a megadott címen. Ezt az ügyfélfiókon keresztül az aboutyou.hu weboldalon a “Rendelések” menüpontban, vagy a ügyfélszolgálatunknál telefonon vagy emailben kényelmesen kezdeményezheted ingyenesen.

Hirdetés

2. Országszerte bármelyik Postán ingyenesen visszaküldheted a csomagot. Készítsd össze a csomagot, zárd le, tedd bele a visszaküldési űrlapot, és a Postára bemenve csak add fel a csomagot és jelezd, hogy az ABOUT YOU-nak szeretnéd a csomagot visszaküldeni. A Posta alkalmazottai készséggel állnak rendelkezésedre.

Szívesen segítünk a visszaküldés lebonyolításában. Ha bármilyen kérdésed van a visszaküldés kapcsán, ügyfélszolgálatunk szívesen segít. Kivételesen előfordulhat, hogy a rendelésedet több csomagban szállítjuk ki. Kérjük, hogy a visszaküldésnél ügyelj arra, hogy csak a szállítólevélen szereplő termékek kerüljenek egy csomagba! Különben a visszáru beazonosítása és a pénzvisszatérítés valamivel több időt vehet igénybe. Természetesen akkor sem terhelnek pótlólagos költségek, ha több csomagot küldtél vissza.

A visszaküldés menetéhez és a visszaküldeni kívánt csomag elkészítéséhez kérjük kövesd az alábbi lépéseket:

1. Tedd vissza a terméket az eredeti csomagolásában a csomagba. (Amennyiben megsérült, széttépted vagy már kidobtad az eredeti csomagolást, kérjük használj egy másik zacskót vagy csomagolóanyagot, a lényeg, hogy precízen be legyen csomagolva és le legyen zárva).

2. Helyezd be mellé a visszaküldési űrlapot a csomagba (Amennyiben a visszaküldési űrlapot nem találod a csomagban, esetleg már kidobtad azt, kérjük helyezd be a számlát a csomagba, amelyet a rendelést visszaigazoló email mellékletében találsz meg. Szerencsére a számla alapján is be tudjuk azonosítani a visszaküldött terméke(ke)t).

3. Zárd le a csomagot. A műanyag csomag az újbóli lezárása céljából már úgy lett kialakítva, hogy ismét le tudd zárni egy előre kialakított ragasztócsík segítségével, amit a csomagon találsz. Kérjük használd ezt. Nagyobb papírdoboz esetén csak egyszerűen zárd le valamilyen ragasztószalaggal.

4. A személyes fiókodban a “Rendelések” menüpont alatt listázva találod a rendeléseidet. Itt kiválasztva az adott rendelést, rögtön megjelennek a rendelés adatai. Két lehetőség van a csomag ingyenes visszaküldésére. 1. A csomagot a GLS futára felveszi Tőled egy adott napon egy adott időintervallumban a megadott címen. Ha ezt választod, kattints a “Válaszd ki a visszaküldés napját” gombra, majd pedig válaszd ki az adott napot, amikor a futár a megadott címen (korábbi szállítási címen) fel tudja venni a csomagot. A GLS futára az általad kérvényezett napon egy bizonyos időintervallumban felveszi a csomagot, amiről e-mailben értesítést is fogsz kapni előtte. A 2. lehetőség pedig a Postán történő ingyenes csomagvisszaküldés. Országszerte bármelyik Postán ingyenesen visszaküldheted a csomagot.

Készítsd össze a csomagot, zárd le, tedd bele a visszaküldési űrlapot, és a Postára bemenve csak add fel a csomagot és jelezd, hogy az ABOUT YOU-nak szeretnéd visszaküldeni. A Posta alkalmazottai készséggel állnak a rendelkezésedre.

Az összeget a visszaküldött termékek ellenőrzését követően, az általad használt fizetési módon keresztül térítjük meg. Kérjük ügyelj arra, hogy a termékeket olyan állapotban küldd vissza, amilyenben kaptad őket.

About you visszaküldés vélemények – Infók itt!

Ez a cikk About you visszaküldés vélemények – Infók itt! először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Karácsonyi díszek készítése ovisokkal – Itt megtalálod!

Netflix filmek 2022 február – Infók itt!