Ákos harcba száll a győzelemért!

Hirdetés

Idén is megrendezik a hazai online áruházak legnagyobb versenyét, az Ország Boltját.

A megmérettetésre eddig több mint 400 kis- és nagyvállalat regisztrált. Ebben a nagyszabású versenyben vesz részt. Az énekes gőzerővel száll harcba a győzelemért!

 

Hirdetés

Hirdetés


Az árukereső.hu által létrehozott Ország Boltja küzdelemben a webáruházak minőségi és népszerűségi kategóriákban indulnak. A verseny főszervezője, az árukereső.hu fontosnak tartja bemutatni a magas minőségű webshopokat és a magyar online piactér folyamatos fejlődését. Az idei Ország Boltja versenyzői között ismét megtalálhatók ismert emberek online áruházai. Tavaly SP és Király Viktor is győzni tudtak rajongóiknak köszönhetően a saját kategóriájukban. 2012-ben újabb hírességek regisztráltak a versenyben, köztük Ákos is.

 

Ákosnak a hazai zenészek közül elsőként készült el a webshopja még 2001. júliusában. Az előadónak és csapatának is nagyon fontos, hogy évről évre fejlesszék a webáruházat, hiszen a rajongók nap, mint nap látogatják az online áruházat. Itt olyan ereklyékre tehetnek szert, amire sehol máshol nem. A kép – és hanghordozók, valamint merchandise termékek mellett a webshop fő profilja az Ákos koncertek jegyeladása. A december 15-i Papp László Sportaréna lemezbemutató koncertre a saját webshopjukon meghirdetett – igen csak drága – VIP jegyeket 5 óra alatt értékesítették, így a csapatnak újra bebizonyosodott, hogy komoly online vásárlói bázissal rendelkeznek. Ákos örömmel vesz részt az Ország Boltja versenyen, hiszen ezen a nagyszabású megmérettetésen más nagyvállalatokkal szállhat versenybe.

 

A szervezők hamarosan felfedik, kik azon hírességek, akik szintén megküzdenek az Ország Boltja címért.

Forrás: Sunhill Media
2012.09.12.

 
Mondd el a véleményed

Skót szoknyában whiskyztek a sztárok!

Gyere Velem! turné Szombathelyen