Skót szoknyában whiskyztek a sztárok!

Hirdetés


A „Live with Chivalry!” (az ideális modern gentleman viselkedési forma gyűjtőneve) égisze alatt a Chivas Luxury Club keretein belül, 2011 szeptembere óta választja meg a Chivas Regal hazánk modernkori lovagjait, akik a média, a kultúra vagy az üzleti élet világában már bizonyítottak, szakmájukban és magánéletükben egyaránt sikeresek.

 

Hirdetés

Közös jellemzőjük még, hogy a manapság kihalni látszó, lovagias erényeket és értékeket birtokolják és képviselik, ezzel is hirdetve ezeket a tulajdonságokat. 2011 szeptemberében Árpa Attila került felkérésre a Chivas Lovagrend Főlovagjának és a Chivas Luxury Club események állandó házigazdájának.


Attila szeptember óta minden alkalommal bemutat a zártkörű közönségnek egy a szervezőkkel közösen megválasztott lovagot, eddig Attilával együtt 8 lovagot avattak, Benedek Tibort, Bochkor Gábort, Czene Attilát, Csányi Sándort, Pantl Pétert, Schiffer Miklóst és Till Attilát. A hazai Chivas Regal és a Chivas Luxury Club szervezésében az első három Chivas Lovag, Árpa Attila, Bochkor Gábor és Schiffer Miklós meghívást kapott partnerével augusztus végére egy felejthetetlen skót whisky és gourmet túrára.

Hirdetés


A 4 napos utazáson megismerhették Magyarország piacvezető luxus whisky-jének, a Chivas Regalnak a történetét, ellátogattak a leghíresebb és legnagyobb whisky lepárlókba. A résztvevők megtudhatták többek között az ikonikus globális márkáról, hogy minimum 12 évig érlelődik és nincs “standard” változata. A Chivas Regal és a Chivas Luxury Club, mint az elérhető Luxus megtestesítője, festői környezetben, csodálatos kastélyokban bizonyította, hogy mi is a vendéglátás művészete.


Olyan gasztronómiai különlegességekkel kedveskedtek a szervezők, melyeket azóta is emlegetnek a résztvevők. Első este Skócia egyik legelismertebb szakácsa, Craig Wilson látta vendégül éttermében illusztris vendégeinket. A sztár séf nem kisebb neveknek főzött már, mint Sir Alex Ferguson, Sean Connery és Rod Stewart. Utolsó este egy tradicionális skót vacsora zárta méltóan az utazást, ahol a skót nemzeti ételt a haggis-t is megkóstolhatták a vendégek és persze az Uraknak a skót nemzeti viselet és a skót „szoknya“ kötelező volt.


Sikerült felejthetetlen élményt szerezni a vendégeknek, Bochkor Gábor és kedvese, Várkonyi Andrea minden túlzás nélkül örökre szóló emlékű buliként emlegette az utazást, Schiffer Miklós a nagyvonalú és pazar vendéglátást, a tökéletes szervezést és a legkisebb részletekre figyelő gondoskodást dicsérte a kis gasztro túrát követően. Miklós szerint ritkán tölthet manapság az ember, ilyen gondtalanul és felszabadultan, ilyen kellemes és szórakoztató társaságban, ennyi élményteli és érdekes napot.


Árpa Attilát kreativitása most sem hagyta el, úgy megihlette a környezet és a kellemes társaság, hogy a Gentleman magazin fotósaként résztvevő Erdélyi Gábor operatőrrel leforgatott egy fekete-fehér művészfilmet, melyet fesztiválfilmként tervez indítani több neves filmfesztiválon. A 15 perces krimi nyers vágása elkészült, Attila odáig van az eredménytől.


Fotók:  Erdélyi Gábor 
Forrás: Twist Communication
2012.09.12.

Mondd el a véleményed

Weisz Fanni: valamiféle szemléletváltás indult meg pozitív irányban a fogyatékkal élőkkel szemben.

Ákos harcba száll a győzelemért!