Állt a bál a Sugarbird lányoknál

Hirdetés

 

Debreczeni Zitáék csipkébe és szaténba borították a színpadot

 

Hirdetés

Hamupipőke álma valóra vált! A báli szezon kellős közepén mutatták be legújabb ruhakölteményeiket a Sugarbird népszerű arcai és kreatív csapata. Az exkluzív divatshow-n mindenki megtalálhatta a saját ízlésének megfelelő darabot, legyen akár a szupermini vagy a maxiruhák szerelmese. A szemet gyönyörködtető látvány mellett, a hangulatot Csobot Adél és Muri Enikő is fokozta egy-egy igazán dögös dallal.

 

Hogy mi kell egy tökéletes estéhez? Előkelő ruhák, elegáns helyszín, és mámorító hangulat… Pontosan tudja ezt Bódi Sylvi, Dukai Regina, Zimány Linda és Debreczeni Zita is, akik már alig várták, hogy bemutathassák rajongóiknak a báli kollekciójuk darabjait.

 

Dukai Regina az élénk színek szerelmese, így kissé rendhagyó módon álmodta kifutóra estélyi ruháit.

 

A Sugarbird-ben mindig is az elegáns ruhák adták a fő irányvonalat, de a mai estén a báli szezon apropóján még inkább hangsúlyt kaptak a szaténból, csipkéből és selyemből készült exkluzív darabok. Az én ruháim ebben a kollekcióban is már egy kicsit a nyarat idézik, mindenképpen el akartam szakadni a sötét, egyszerű színektől és formáktól, megmutatva, hogy ezek az árnyalatok is képviselhetik az eleganciát” – számolt be Regina.

 

Hirdetés

Debreczeni Zita ruhái Regináéval ellentétben a visszafogottabb, klasszikus stílust hirdették.

 

Hozzám inkább a kiskosztümök, ingek passzolnak, vagyis a kicsit konzervatívabb stílus. Ennek egyszerű oka van, régen elég fiús lány voltam, szerettem eltakarni magam, de harminc felett azért már váltani kell, és én ebben a klasszikus vonalban találtam meg önmagamat. A közönség szereti ezt a kicsit Audrey Hepburn-ös hangulatot, és az elegáns ruhákhoz kimondottan passzol ez a kicsit decens, visszafogott irány” – mesélte Zita, jellemezve kollekcióját.

 

A számos exkluzív ruhadarab közül is kiemelkedett az az extravagáns gyöngyös mennyasszonyi ruha, amelynek egyik különlegességét az elöl nyitott, hátul hosszú fazon adta, kiválóan ötvözve a klasszikus vonalat a legmerészebb trendekkel. Az este másik nagy kedvence a csipke volt, amely többször is visszaköszönt vagányabb rövid, áttetsző vagy akár földig érő verzióban”– tudtuk meg Jagasics V. Csonka Hedvigtől, a márka tulajdonosától.

A divatshow után a Covergirls tagjai a kreatív tervező csapattal és olyan sztárokkal folytatták az estét, mint az Irigy Hónaljmirigyes Varga Győző, Weisz Fanni, Dzsudzsák Balázs, a Hooligans-es Endi, Fehér Balázs, Szunai Linda, Müller Attila vagy Vásáry André.

 

Bódi Sylvi és Zimány Linda családtagjai is  kíváncsiak voltak a bemutatóra:

A hangulatot a gyönyörű ruhák mellett Csobot Adél, Muri Enikő és Sári Évi zenekara tette tökéletessé.

 

Hamarosan érkezik interjúnk Dukai Reginával!

Forrás: RedLemon

Mondd el a véleményed

Gianni örök szerelméről vallott

Így kezdődött a DAL első fordulója! Pál Dénesék kapták a legtöbb pontot! Gyurcsík Tibi volt a Divatikon olvasóinak kedvence!