Álterhességgel vádolják Beyonce-t

Hirdetés

 
Az utóbbi hónapokban szárnyra kapott a hír, miszerint a Grammy-díjas amerikai RNB énekesnő Beyonce Knowles egészen más úton lett édesanya mint azt állítja. A rosszindulatú pletykák ellenére Beyoncé állítása szerint az ilyesfajta elképzelések már megszokottak számára, és csupán megmosolyogja a róla szóló pletykák alaptalan tömkelegét.
Ámde a híresztelők igyekeztek bebizonyítani, hogy az énekesnő valóban szimulálta terhességét.
Egy vasárnapi tévéműsorban sok tévénéző számára kételyek merültek fel az énekesnő terhességével kapcsolatosan, teljes mértékben úgy tünt mintha műpocakot hordott volna. De vajon mért tettette volna várandósságát Beyoncé? Néhány állítás szerint béranya hordta ki a gyermeket, többé kevésbé esztétikai okokból. Nyilvánvaló, hogy minden édesanya jól tudja a terhesség előnyeit és képletesen értett hátrányait, a női test változásainak szempontjából. Mindenesetre Beyoncé szóvívője némiképp felháborodva valotta, hogy az egész egy óriási nagy hülyeség és nevetséges. Ennek ellenére mégis felkerült egy igen ügyes, mégis kicsit ellenszenves videó a világhálóra, mely ésszerű érvekkel próbálja megcáfolni az énekesnő valódi terhességét. A videót megtekinthetitek a következő linken, egyenlőre sajnos még csak angol nyelven, viszont a képek önmagukért beszélnek. Érdemes meglesni:

{youtube width=”600″ height=”400″}fnwzmzP9jAU{/youtube}

Végtére is döntse el mindenki maga, hogy milyen híresztelésnek hisz igazán. Annyit biztosra vehetünk, hogy ez a pletyka nem üti szíven Beyoncé-t és új jövevénnyel bővült családját. Terhesség ide vagy oda, a tehetség bizony így is dukál.

Zárásként pedig néhány fotó a kis Blue Ivy Carterről és családjáról
Hirdetés

Hirdetés

Írta: Gergely Zsófia, 2012.06.12.
Mondd el a véleményed

A magyar virágminták újra meghódítják a divatvilágot

Sastin Marianna nem tart ellenfeleitől a londoni Olimpián! (+ videó)