Angel: Nem szeretnék senkire sem hasonlítani!

Hirdetés


Most bemutatjuk nektek Angelt, aki egy igazán belevaló csajszi! A lány saját maga írja minden száma szövegét, folyamatosan alakítgatja stílusát. A minap forgatta le legfrissebb dala klipjét, ám eközben időt szakított ránk, hogy feleljen néhány kérdésünkre. Közösségi oldalán több mint hatvan ezren követik! Figyeljétek csak meg: találkozzunk még vele!

Hirdetés

2008-ban kezdtél el rappelni, ám az első komolyabb eredmény két évvel később jött el. Mi történt ez idő alatt? Kialakítottad stílusod, formálódtál?
A mai napig csapongok a stílusok között, ami a zenét illeti. Inkább azt mondanám, hogy fejlődtem. Igyekszem mindig jobbat alkotni, és kellett az a két év, hogy mind szövegileg, mind rappileg is olyan számok készüljenek el, amelyek végül sok embernek tetszenek.

Anélkül, hogy médiában szerepelnél, népszerű tehetségkutatón indulnál, elég komoly számokat produkálsz mind a közösségi oldaladon, mind a videómegosztón. Mi volt az a pillanat, amikor a te állad is leesett a visszajelzések miatt?
Ezt pontosan nem tudom megmondani. 2010. szeptember 1-jén még az ezredik lájkolót vártuk a rajongói oldalamra, és én már annak is nagyon-nagyon örültem. Most már, több mint hatvan ezren vagyunk, a videó megosztón pedig több mint négy millió videó megtekintés van. Szóval jó ideje növekednek ezek a számok!

Minden dalod szövegét te magad írod. Volt már olyan, hogy poénból kezdtél el írni, majd rájöttél, hogy „héy, ez nem is rossz”?
A legelső szövegem például nem azért íródott, hogy elő is adjam. Ennek ellenére poénosnak semmiképp sem mondanám. Mostanában sokszor van olyan, hogy csak néhány soros szösszeneteket írok, amik olykor tényleg úgy sikerülnek, hogy úgy érzem: mindenképpen bele kell szőnöm őket valamelyik dalszövegembe.

Egy-egy dalban bizony odamondasz barátoknak, szerelmeknek. Az érintettek ilyenkor vissza szoktak neked jelezni? Magukra ismernek?
Volt olyan, aki magára ismert és mentek a „beefelgetések”. Volt olyan, aki azt hitte, hogy róla van szó, de valójában köze nem volt a szöveghez. És olyanok is vannak, akiknek szerintem fogalmuk sincs arról, hogy az adott sorok épp hozzájuk szólnak.

Nézd meg Te is a NetSzerelem című klippet!

 

Téged is érnek negatív kritikák. A Youtube-on ezekre előbb reagálsz, mint a dicséretekre.
A dicséretekre általában összességében reagálok, mindenkinek egyszerre köszönöm meg. Szerintem minden videónál inkább ez az első, hisz szerencsére a dicséretekből van több. A negatív kritikákra csak akkor írok vissza, ha épp olyan kedvem van, és úgy gondolom, hogy érdemes rávezetni az illetőt arra, hogy előbb gondolkodnia kellett volna… Talán ez utóbbiak azért feltűnőbbek, mert hosszabban fejtem ki őket.

Mi érdekel a rapp-en kívül? Mivel foglalkoznál szívesen?
A dalszövegírás és az írás, ami a legjobban érdekel. Szerintem később azokra kellene nagyobb hangsúlyt fektetnem.

Ki a példaképed, és miért?
Nincs példaképem, nem is volt sosem. Nem szeretnék senkire sem hasonlítani.

Pattyval (Dal maradtál) is duettezett a lány! Kattanj rá!


Dolgoztál már Pattyval is! Vele terveztek még a jövőben közös munkát?
Szeretem azt a dalt, amit vele készítettünk, de egyelőre nincs tervben újabb közös munka.

Mesélj a csapatodról! Kiknek a segítségére számítasz leginkább?
A  Múzsa maradsz klipet és zenei alapot főképp Hőna D-nek köszönhetem, az előtte megjelenő, NetSzerelem  filmet pedig a Klikk TV-nek. A most készülő Nem te vagy az, aki című videó az ImagiCore csapatának köszönhető, illetve nekik több szerkesztett képet is köszönhetek. Az új dalaim többek között Oxid és P-Bone alapokra készülnek, és Rokonik segít majd a felvételükben, de ugyanakkor Blekmur és Brigi is felajánlották a segítségüket.
DD Kobe az, aki folyamatosan segít a zenei munkálatok során. Idén már két szponzorom is lett, a partystyle.hu és az angelsdivat.hu, akik kiegészítőkkel és ruhákkal támogatnak. Szóval nagyon sokan mellettem vannak, és tényleg sokunk munkája van benne ebben az egészben. Ezt ezúton is köszönöm Nekik, meg azoknak is, akiknek a neve most épp nem lett megemlítve! Illetve külön köszönet jár a rajongóknak, hiszen nélkülük sehol sem tartanék.

A napokban ismét forgatsz, mégpedig egy friss együttműködés révén! Miért pont Brigi? Hogy

Hirdetés
találtatok egymásra?
Brigit DD Kobe által ismertem meg. A Cultus Digital hangstúdióban találkoztunk először, utána pedig az interneten tartottuk a kapcsolatot, és megkedveltük egymást mind emberileg, mind zeneileg.
A levelezgetések során szóba került, hogy összehozhatnánk egy közös, igazán csajos dalt. Amikor egyik nap átküldte két, még meg nem jelent számát, hozzá rappeltem az egyikhez, ami nagyon megtetszett neki. Így lett közös dal a Nem Te Vagy Az, Aki! Ez a szám annyira megtetszett körülöttünk mindenkinek, hogy mára már a klipet is leforgattuk hozzá.

Milyen volt a hangulat a stúdióban? Mikorra várható a klip?
Nem sok időt töltöttem Brigiékkel a stúdióban, mivel az ő része addigra már rögzítve volt. De jól éreztem magam velük, jó volt a hangulat. Ha minden jól megy, november elején várható a videoklip!

 

Csekkold az új klip előzetesét!

 

Írta: Hatos Nikolett. 2012.10.15.

Mondd el a véleményed

Hallasd a hangod!

Dukai Regina: “Nem lehet akárki Sugarbird lány!”(+videó)