Anonym Night & No Sleep in the City 12 órás live DJ set – nézd élőben nálunk!

anonym night - no sleep in the city - top of the city
anonym night - no sleep in the city - top of the city
Hirdetés

Közel 2 hónapja tart a csend, és valahol mélyen Te is érezted, hogy készülünk valamivel…de erre biztosan nem számítottál!
Hát elérkezett a nap(!), amikor is újra kimozdulhatsz a komfortzónádból! Nincs más dolgod, mint csatlakozni hozzánk, és maximumra tekerni a hangerőt!“- szól az esemény ajánlója a Facebookon.
Különleges eseménynek lehetnek ma – a koronavírus miatt – csupán fültanúi mindazok, akik részt vesznek – a koronavírus miatt csupán online megrendezésre kerülő -TOP of the City Live rendezvényen.

anonym night - no sleep in the city - top of the city
anonym night – no sleep in the city – top of the city

A rendezvényhez – amely élőben követhető IMMI V Facebook oldalán és a különböző szervezői oldalakon – rengeteg DJ csatlakozott.

Az esemény főszponzora a DRK, a további szponzorok között pedig olyan nagyágyúkat találunk, mint a hazai zeneipar egyik meghatározó kiadója, a Gold Records. Mint azt megkeresésünkre IMMI V elmondta: “Az esemény célja alapvetően az, hogy kicsit feldobjuk azoknak az embereknek a napját, akik most nem tudnak bulizni járni, nem tudnak kimozdulni otthonukból. Az a célunk tehát, hogy kellemesebb legyen eltölteni ezeket a karanténba zárt napokat. Egyébként én 11:00-től 12:00-ig játszom. Egy kicsit tech-house-osabb, dinamikusabb, ugyanakkor dallamosabb settel készülök” – foglalta össze gondolatait a mai rendezvénnyel, s annak saját részével kapcsolatban IMMI V. Cikkünket folyamatosan frissítjük, ha új információk kerülnek a birtokunkba.
A stream megtekinthető itt:


Hirdetés
Mondd el a véleményed

A világon először tart online Nemzetközi Beszédversenyt és Beszédértékelési versenyt

Cartoon Baby

Klippremier: Cartoon Baby – Szabad vagyok