Antal Timi és Demko Gergő karanténverziót forgattak a Kedves Világ c. klipből

Fotó: Rosta Márk - https://www.facebook.com/markarostaphotography/

Antal Timi és Demko Gergő nemrégiben karanténverziót készítettek korábbi, Kedves Világ c. klipjükből, amelynek dalszövegét Szigyártó Johanna jegyzi .Ennek apropóján beszélgettem Velük.

Ti magánemberként, illetve elsősorban művészként hogy élitek meg  a koronavírus miatti karantént, és a  a kijárási korlátozással sújtott időszakot?

Már több mint 1 hónapja önkéntesen karanténba vonultunk saját magunk és a környezetünk érdekében, remélve, hogy minél hamarabb véget ér a járvány. Az elején nem éreztük annyira ennek a hátrányát, mert pici baba mellett eddig sem volt lehetőségünk túl sok helyre menni. Az utóbbi 1 hét viszont már nehezebben telt, türelmetlenebbek vagyunk, de legfőképp az bánt, hogy nem láthatjuk szeretteinket. Hiányoznak. A kreatív munka persze most sem állt meg. Már született egy új dal, remélhetőleg ez is hamarosan napvilágot láthat… Igyekszünk hasznosan eltölteni az időt, bár az az igazság, hogy gyerek mellett mi most sem unatkozunk…A munkára este, altatás után van időnk. Ilyenkor szoktunk új ötleteken gondolkodni.

Készültök  még esetleg valamivel a rajongóitoknak?

A közönségünket, követőinket próbáljuk megörvendeztetni itthon felvett dalokkal, illetve készülünk élő bejelentkezéssel is, ahol majd beszélgetünk és eljátszunk pár dalt. Ennek az időpontját még pontosan nem tudjuk.

Fotó: Rosta Márk – https://www.facebook.com/markarostaphotography/

Honnan jött az ötlet, hogy karanténváltozat készüljön ehhez a videóhoz, és miért pont erre a dalra esett a választásotok?

Mivel jelen pillanatban nincs lehetőségünk élőben zenélni a közönségnek, ezért mindenképp szerettünk volna valahogy másképp kedveskedni nekik. Így jött az ötlet, hogy akkor mindenki a saját otthonában zenélje el a dalt és ezt vegye videóra. És hogy miért pont erre a dalra esett a választás? Egészen egyszerű az oka. Azért, mert ennek a dalnak a sorai talán még sosem voltak ennyire aktuálisak mint most. Szeretném kiemelni a következő sorokat:

Talán egy házban, ahol békés kisfiú el. Most felébred és sír, anyja nyugtatja: ne félj!
Hisz minden elmúlik, ami nem szép”.

Talán ez ad egy kis erőt, hitet és reményt az emberek számára, és persze nekünk is, hogy ez a szomorú helyzet hamarosan megszűnni látszik!

Milyen volt a Kedves Világ! karanténverziójának felvétele?

Nagyon érdekes, hogy külön-külön, de mégis együtt tudott zenélni a zenekar. A mai fejlett technikának köszönhetően valóban olyan volt, mintha együtt muzsikáltunk volna.

Köszönöm szépen a beszélgetést!

Páros fotó: Rosta A. Márk –  https://www.facebook.com/markarostaphotography/
http://markarostaphoto.hu/
https://www.instagram.com/markarostaphoto/

Zenekaros fotó: Lónay Arthur – https://www.facebook.com/piku9

Antal Timi FB oldala:
https://www.facebook.com/AntalTimiOfficial

Mondd el a véleményed

IXI – Elixir-klippremier

SPAR hűségpont – Parfüm – Hűségakció