Anyák napi játékkal készül a FICSAK

A FICSAK idén is szeretné méltó módon megünnepelni az anyák napját

Egy eseménnyel és egy online játékkal is készülnek

Az „Ezer család énekel anyák napján a Ringatóval“ esemény fővédnöke Novák Katalin, aki köszönti is majd a családokat május 3-án.

„A köldökzsinór a születéskor elvágásra kerül, de a gyermeki szeretet lelki köteléke akkor is megmarad, ha valamiért távol vagyunk egymástól.“

Immár hagyománnyá vált, hogy a Fiatal Családosok Klubja a Ringatóval közösen minden évben megünnepli az év egyik legszebb ünnepét, az anyák napját. „Ezer család énekel“ című ünnepségükön közös dallal és meghitt, felemelő pillanatokkal készülnek mindig a gyermekek, édesanyák és több száz család számára.

Idén is, bár kicsit más formában, de szeretnék a hagyományt továbbvinni és köszönteni az édesanyákat, együtt ünnepelni a családokkal. Egy olyan műsorral készülnek, és szeretnék digitális formában rögzítve eljuttatni a családokhoz, ahol át tudják adni a zene és a közös éneklés által a szeretetet, együtt tudják ünnepelni az édesanyává válást.

– Nagy öröm és megtiszteltetés, hogy Novák Katalin, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár asszony elfogadta felkérésünket az „Ezer család énekel anyák napján a Ringatóval“ eseményünk fővédnökségére. Kiemelkedően fontos ez az ünnep, az édesanyák köszöntése, hogy felhívjuk a figyelmet arra, milyen csodálatos feladatot végeznek nap mint nap. Köszönjük államtitkár asszonynak a támogatást, és hogy értékes gondolataival gazdagítja a május 3-ai, anyák napi műsorunkat, köszönti a családokat – mondta Király Nóra, a FICSAK alapítója.

A  Ringató foglalkozásvezetők nagy közössége és a Fiatal Családosok Klubja lelkes csapata összefogott, és mindenki a saját otthona biztonságában dolgozik azért, hogy anyák napján megszólaljanak a foglalkozások dalai, ölbéli játékai, mondókái.

– Az anyukák számára természetes, hogy nehéz időkben is helytállnak, mindent megtesznek a családjukért. Ezen a napon ünnepelni szeretnénk őket, lírával, dallal, a képzeletünkben megszülető sok erőt adó öleléssel – mondta Gróh Ili, a Ringató alapítója.

A most nagyon népszerű, közös digitális „karantén kórusokhoz“ hasonlóan a Ringató közel 100 foglalkozásvezetője határainkon innen és túl a FICSAK-kal karöltve segít, hogy mindenki virtuálisan mégis együtt énekelhessen.

Az esemény neve: Ezer család énekel otthonról a Ringatóval anyák napján“

„Sugárzási“ időpont: 2020. 05. 03. vasárnap 10:30

Helyszín: otthonról, a műsor a Facebook eseménynél indul majd az adott időpontban

Az esemény itt érhető el: https://www.facebook.com/events/222880152144842/

“Szeretek ANYA lenni” – anyák napi játék!

Milyen jó lenne, ha MI, édesanyák összegyűjtenénk az anyaság legjobb pillanatait szóban és képekben egy csokorba, amit azután virtuálisan át is adhatnánk minden jövendő anyukának, kis kedvcsinálónak.

A FICSAK játékos felhívásában a Facebook oldalán azt kéri, hogy minden édesanya írja meg, miért szeret anya lenni, és küldje el a kedvenc képét, ami számára legjobban kifejezi az érzéseit anyaként.

Cél, hogy ezeket az értékes gondolatokat egy csokorba gyűjtsük most, a közelgő anyák napja alkalmából, hogy megmutassuk a jövendő édesanyáknak, tényleg érdemes gyermeket vállalni és édesanyává válni. Hogy a legszebb pillanatok kimaradnának az életükből, ha nem lenne gyermekük/gyermekeik.

A nyeremény egy gyönyörű Swarovski ékszer szett és 2×3 db ajándékcsomag a Ringató és a FICSAK jóvoltából!

Mondd el a véleményed

Utazzuk be Magyarországot a karosszékből!

Ne hagyd! – Eat at Joe’s klippremier